Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

ŽKK VRBOVSKO - KK POLICAJAC 2:6, 28. 10. 2012.
Umjesto u Ogulinu, gdje se po rasporedu trebala igrati, od prošlog vikenda odgođenu prvenstvenu utakmicu 2. kola 2.HKL zapad-jug za žene, kuglačice KK Policajca i ŽKK Vrbovskog odigrali su danas u Vrbovskom. Razlog zamjene domaćinstva leži u činjenici da je na ogulinskoj kuglani danas igrano pojedinačno prvenstvo kuglačke regije zapad (KRZ) za seniore. Na kraju, većim dijelom vrlo zanimljive utakmice, pobjedu su i dva prvenstvena boda relativno lako izvojevale "policajke". Pobijedile su rezultatom 6:2 (14,5:9,5) uz čak 172 čunja prednosti 3136:2964.
Nakon prva dva bloka igračica bilo je gotovo izjednačeno 2:2 i samo jedan čunj prednosti za KK Policajac. Pojedinačne pobjede ostvarile su u prvom bloku Višnja Širola i u drugom Mirjana Reljić za domaću ekipu i to protiv Nikoline Marković i Ane Puškarić, a za KK Policajac pojedinačni bod osvojila je Marina Bašić Palković u prvom bloku i Maja Stipetić u drugom bloku igračica protiv Renate Loparić odnosno Aleksandrew Vučković.
U zadnjem bloku igračica "policajka" Maja Nanić se malo mučila s Dejanom Draganović ali ju je ipak pobijedila za dva čunja i tri osvojena seta dok je najbolja igračica utakmice Valentina Prpić (570) deklasirala Željku Novinc i zamjenu joj Tatjanu Kušić s čak 169 čunjeva prednosti.
Ovo je ujedno i prva pobjeda kuglačica KK Policajca u novom prvenstvu u kojem u nastavku tj. 3. kolu gostuju u Karlovcu kod vodeće ŽKK Mantinele.

ŽKK Vrbovsko - KK Policajac - zapisnik

2.HKL zapad-jug 2. kolo

Višnja Širola, Nikolina Marković, Renata Loparić i Marina Bašić-Palković

Aleksandra Vučković, Maja Stipetić, Mirjana Reljić i Ana Puškarić

Dejana Draganović, Maja Nanić, Željka Novinc i Valentina Prpić
 

 
InfoStudio.hr