Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

KK EUPHORIA - KK POLICAJAC 1 : 7, 03. 11. 2012.
KK Euphoria, najmlađi ogulinski kuglački klub, od ove kuglačke sezone po prvi puta se natječe u 3. HKL Ogulin-Lika. U 4. kolu na kuglani "Klek" u Ogulinu kuglači KK Euphorie bili su domaćini kuglačima KK Policajca, koji su ih s lakoćom pobijedili rezultatom 7:1 (18:6) s čak 300 čunjeva razlike u ukupno srušenim čunjevima - 3117:2817.
Kuglači KK Policajca odigrali su jednu ispodprosječnu utakmicu, sa skromnim učinkom u ukupno srušenim čunjevima, no i to je bilo dovoljno za uvjerljivu pobjedu i nova dva prvenstvena boda.
Za KK Policajac svoju prvu službenu utakmicu odigrao je 16-godišnji Ivan Hećimović koji je u svojoj prvoj prvenstvenoj utakmici, s 452 srušena čunja, protiv Tonija Salopeka osvojio i pojedinačnu pobjedu te bod za svoju ekipu.
Osim njega pojedinačne pobjede osvojili su još Danko Gašparović protiv najboljeg pojedinca u redovima KK Euphorie Miroslava Jerenta, zatim Tomislav Grdić protiv Brune Štajduhara, Mladen Hećimović protiv Hrvoja Kurelca i Josip Skorić protiv Borisa Kneževića. Jedinu pojedinačnu pobjedu za domaćine osvojio je Matej Vuković protiv Nenada Plivelića.
Najbolji pojedinci utakmice bili su "policajci" Tomislav Grdić i Mladen Hećimović s po 550 srušenih čunjeva, s time da je Tomislav Grdić imao bolje "čišćenje".
Po završetku utakmice kuglači i vodstvo KK Euphorie pokazali su da su zaista pravi domaćini jer su, osim s bodovima, svoje goste počastili i sa slasnom večerom. Grah s kobasicom i posebno fileki bili su za prste polizati. Takvog gostoprimstva među ogulinskim kuglačkim klubovima teško se prisjetiti i KK Euphoria, iako novi klub, predstavlja pravo osvježenje u ogulinskoj kuglačkoj obitelji gdje već duže vremena nema takvog prijateljskog ozračja. Kuglačima KK Euphorie sve čestitke na sportskoj i fer borbi na kuglačkim stazama ali i na gostoljubivosti, uz želju za što boljim rezultatima u budućnosti.
Slijedeće prvenstveno kolo u subotu 10. studenog 2012.g. kuglači KK Policajci, kao domaćini, igraju protiv još jednog ogulinskog kluba KK Poštara.

KK Euphoria - KK Policajac - zapisnik

3.HKL OG-LIKA - 4. kolo

Miroslav Jerant, Danko Gašparović, Bruno Štajduhar i Tomislav Grdić

Otac i sin Hećimović - Mladen i Ivan

Hrvoje Kurelac, Mladen Hećimović, Toni Salopek i Ivan Hećimović

Boris Knežević, Josip Skorić, Matej Vuković i Nenad Plivelić
 

 
InfoStudio.hr