Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

KK POLICAJAC - KK POŠTAR 5 : 3, 08. 11. 2012.
Kuglači ogulinskih klubova KK Policajca i KK Poštara unaprijed su odigrali svoju prvenstvenu utakmicu 5. kola 3. HKL Ogulin-Lika. Ovaj pomak termina utakmice sporazumno je napravljen zbog spriječenosti "gostiju" da igraju u subotu, kada se 5. kolo po rasporedu trebalo igrati.
Prvenstvene bodovi ovaj puta pripali su "policajcima" koji su pobijedili ukupnim rezultatom 5:3 (13:11) te 3203:3128 u ukupno srušenim čunjevima.
U prvom bloku igrača svaka ekipa osvojila je po bod. Mladen Hećimović pobijedio je Milana Domitrovića dok je Danko Gašparović izgubio od Steve Šlata.
Prevagu i odluku o konačnom pobjedniku u korist KK Policajca donijeli su igrači drugog bloka. Tomislav Grdić (igrač utakmice) i Nenad Plivelić odličnom igrom pobijedili su svoje protivnike Gorana Lovrića i Joška Matijašića te stvorili razliku od preko sto čunjeva.
U trećem bloku igrača obadva "policajca" Josip Skorić i Anton Marković su izgubili svoje dvoboje protiv "poštara" Krunoslava Lovrića i Zvonka Salopeka ali je ostala razlika u ukupno srušenim čunjevima koja je, uz tri pojedinačne pobjede sa svake strane, donijela dva pojedinačna boda za KK Policajac i njihovu treću prvenstvenu pobjedu ove sezone.
U 6. kolu koje je na rasporedu tek 17. i 18. studenog kuglači KK Policajca "gostuju" na ogulinskoj kuglani kod druge ekipe KK Kleka.

KK Policajac - KK Poštar - zapisnik

3.HKL OG-LIKA - 5. kolo

Danko Gašparović, Stevo Šlat, Mladen Hećimović i Milan Domitrović

Tomislav Grdić, Goran Lovrić, Nenad Plivelić i Joško Matijašić

Josip Skorić, Krunoslav Lovrić, Anton marković i Zvonko Salopek
 

 
InfoStudio.hr