Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

ŽKK MANTINELA - KK POLICAJAC 6 : 2, 11. 11. 2012.
U 3. kolu 2. HKL zapad-jug za žene kuglačice KK Policajca doživjele su svoj drugi ovosezonski poraz. Na kuglani DOS "Zrinski" u Karlovcu bolje su bile kuglačice ŽKK Mantinele iz Karlovca rezultatom 6 : 2 (14:10) te 3171:3100 u ukupno srušenim čunjevima.
Pobjeda domaćih kuglačica u potpunosti je zaslužena jer su, nakon početnog vodstva "policajki" od 2:0 i 98 čunjeva prednosti u nastavku utakmice uspjele preokrenuti taj minus i uvjerljivo nadvisiti gošće u svim elementima kuglanja.
Nadu za moguću gostujuću pobjedu "policajkama" u prvom bloku igračica donijele su Nikolina Marković i Matea Gašparović koje su lako pobijedile svoje protivnice Melitu Šeginu i Marijanu Đonlagić.
Već u drugom bloku igračica vidjelo se da se Karlovčanke nisu predale. Irena Božičević i Mirna Bosak osvojile su pojedinačne bodove protiv kuglačica KK Policajca Maje Stipetić i Ane Puškarić te za više od pola smanjiti prednost u čunjevima.
Međuitim, tih 42 čunja prednosti domaće kuglačice Nada Jardas i posebno Anamari Manev protiv Maje Nanić i Valentine Prpić brzo su anulirale i do kraja još napravile osjetnu razliku od čak 71 čunj.
Najbolja pojedinka u redovima KK Policajca bila je Matea Gašparović dok je epitet igračice utakmice pripao domaćoj kuglačici Anamari Manev.
Slijedeće prvenstveno kolo, koje je na rasporedu tek za dva tjedna, kuglačice KK Policajca igraju kod kuće protiv ŽKK Goranina iz Delnica.

ŽKK Mantinela - KK Policajac - zapisnik

2.HKL zapad-jug  3. kolo


Melita Šegina, Nikolina Marković, Marijana Đonlagić i Matea Gašparović

Irena Božičević, Maja Stipetić, Mirna Bosak i Ana Puškarić

Nada Jardas, Maja Nanić, Anamari manev i Valentina Prpić
 

 
InfoStudio.hr