Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

KK POLICAJAC - KK KORANA 7 : 1, 24. 11. 2012.
Još jedna pobjeda kuglača KK Policajca na domaćoj kuglani. U 7. kolu 3. HKLZ Og-Lika "policajci" su nova dva prvenstvena boda osvojili uvjerljivom pobjedom protiv gostiju iz Slunja. Konačni rezultat utakmice KK Policajac - KK Korana bio je 7:1 (15,5:8,5) za domaću ekipu koja je srušila ukupno 3257, a Slunjani 3144 čunja.
Put prema pobjedi započeli su "policajci" Danko Gašparović i kapetan Branko Bajt svojim pojedinačnim pobjedama u prvom bloku igrača i to protiv Ivana Obajdina odnosno Jure Oštrine.
Tim putem nastavili su i igrači KK Policajca u drugom bloku Josip Skorić i Tomislav Grdić. Protivnici im, dvojica Milana Obajdina, pružali su žilav otpor ali bez uspjeha. Nakon tog drugog bloka KK Policajac je poveo 4:0 i imao 85 čunjeva prednosti.
Posao oko pobjede KK Policajca završio je u trećem bloku igrača izvrsni Anton Marković uvjerljivom pobjedom nad Vladom Sminderovcem, a s 575 srušenih čunjeva osvojio je i epitet najboljeg igrača utakmice. S druge strane, jedinu pojedinačnu pobjedu za KK Koranu osvojio je u tom trećem bloku igrača najbolji pojedinac u svojoj ekipi Josip Obajdin pobijedivši solidnosg Nenada Plivelića.
Ovom pobjedom kuglači KK Policajca definitivno su se priključili gornjem dijelu prvenstvene ljestvice, odmah iza vodećeg dvojca KK Rakovice i KK Obrtnika. Slijedeće kolo kuglači KK Policajca "s prave" gostuju i to u Gospiću gdje će se ogledati s KK Vatrogascem iz Otočca.

KK Policajac - KK Korana - zapisnik

3.HKL OG-LIKA 7.kolo

Danko Gašparović, Ivan Obajdin, Branko Bajt i Jure Oštrina

Josip Skorić, Milan Obajdin, Tomislav Grdić i Milan Obajdin

Anton Marković, Vlado Sminderovac, Nenad Plivelić i Josip Obajdin
 

 
InfoStudio.hr