Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

KK POLICAJAC - ŽKK GORANIN 5 : 3, 25. 11. 2012.
Ljudi moji, je li to moguće? Tako bi sigurno rekao doajen sportskog novinarstva Mladen Delić da je bio na utakmici 4. kola 2. HKL zapad-jug između kuglačica KK Policajca i ŽKK Goranina iz Delnica na ogulinskoj kuglani "Klek". Domaća ekipa, sastavljena samo od pet igračica, uspjela je pobijediti kompletnu ekipu (šest igračica) ŽKK Goranina rezultatom 5:3 (16:8), iako su srušile ukupno čak 418 čunjeva manje (2676:3094). Svoja tri boda "goranke" su osvojile ostvarivši baš tu prednost u ukupno srušenim čunjevima (dva boda) i jednom pojedinačnom pobjedom svoje najbolje igračice Snježane Kramar ostvarene protiv - nikoga. Naime, u ovoj utakmici sreća se osmjehnula kuglačicama KK Policajca jer su gošće prijavile svoju najbolju igračicu i aktualnu svjetsku pojedinačnu prvakinju u bloku i na stazi na kojoj KK Policajac nije imao nikoga.
Poznato je da ženska ekipa KK Policajca ove sezone ima problema oko kompletiranja ekipe i to zbog iznenadnog odustanka nekih kuglačica, za koje se ipak nadaju da će u nastavku prvenstva početi trenirati i igrati. K tome se još prošli tjedan dogodio nesretni slučaj u kojem se ozlijedila standardna kuglačica Nikolina Marković. Zbog toga je vodstvo KK Policajca htjelo odgoditi ovu utakmicu ali od vodstva ŽKK Goranina su glatko odbijeni. Takav nesportski stav ŽKK Goranina očito im se osvetio jer su dodatno motivirane "policajke" odlučile napraviti ono što još nikome nije uspjelo - pobijediti s igračicom manje.
Dakle, svih pet kuglačica KK Policajca pobijedile su svoje protivnice. Redom, to je uspjelo Maji Nanić i Matei Gašparović protiv Andreje Valentić i Štefanije Pezerović u prvom bloku. Zatim su još dvije pojedinačne pobjede osigurale i Ana Puškarić i Maja Stipetić protiv Snježane Vujašković i Ljubice Lisac u drugom bloku, dok je "točku na i" stavila kapetanica domaće ekipe Valentina Prpić pobjedom u trećem bloku protiv Slavice Grgurić Pajnić.
Najbolja igračica utakmice bila je Matea Gašparović s 578 srušenih čunjeva, dok je odmah do nje i Maja Nanić s 575 srušenih čunjeva. Osim njih posebne čestitke zaslužuje i trener ženske ekipe KK Policajac Željko Stipetić koji je uspio rasporediti svoje igračice tako da ona koja nedostaje igra protiv najbolje gostujuće kuglačice - svjetske prvakinje Snježane Kramar.
Vjerujemo da će se ova utakmica i nevjerojatna pobjeda kuglačica KK  Policajca među kuglačicama i kuglačima prepričavati još godinama i ući u mnoge kuglačke almanahe jer za takvu pobjedu do sada još nitko nije čuo.
Međutim, za KK Policajac je najvažnije da Nikolina Marković brzo ozdravi i vrati se u svoju ekipu u nastavku prvenstva u kojem "policajke" već u slijedećem kolu, kao gošće, igraju ogulinski derbi protiv ŽKK Ogulina.


KK Policajac - ŽKK Goranin - zapisnik

2.HKL zapad-jug 4.kolo

Maja Nanić, Andrea Valentić, Matea Gašparović i Štefanija pezerović

Ana Puškarić, Snježana Vujašković, Maja Stipetić i Ljubica Lisac

Valentina Prpić, Slavica Grgurić pajnić i Snježana Kramar
 

 
InfoStudio.hr