Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

KK POLICAJAC - ŽKK KUPA 4 : 4, 13. 01. 2013.
U zaostaloj utakmici 6. kola 2. HKL zapad-jug za žene kuglačice KK Policajca i ŽKK Kupe odigrale su neriješeno 4:4 (12,5:11,5) s time da su domaćim kuglačicama pripale četiri pojedinačne pobjede dok su gošće bile bolje u ukupno srušenim čunjevima - 3226:3282.
U prvom bloku igračica bilo je izjednačeno 1:1. Maja Nanić, ponovo najbolja pojedinka u redovima "policajki" pobijedila je solidnu Nikolinu Pavlaković dok je Matea Gašparović doslovce poklonila pobjedu svojoj protivnici, izvrsnoj Štefici Pavlaković, prepustivši joj prvi i pola drugog seta u zadnjim hicima.
U drugom bloku igračica Nikolina Marković je s tri osvojena seta pobijedila Andreju  Belčić Kirinčić, a već izgubljeni dvoboj u svoju korist preokrenula je odlična Maja Stipetić protiv Valentine Pavlaković.
U zadnji, odlučujući blok igračica tako se ušlo s 3:1 za KK Policajac i 22 čunja prednosti. Međutim, u zadnjem bloku igračica Ana Puškarić uvjerljivo je izgubila dvoboj protiv igračice utakmice Jadranke Meglajec, dok je Valentina Prpić, samo zahvaljujući trima osvojenim setovima, pobijedila Miru Blažinu koja je srušila čak 18 čunjeva više.
Kada se sagleda cijeli tijek utakmice nerješeni ishod možda je najpravedniji jer su i jedna i druga ekipa pokazale dobru igru i bile u prilici osvojiti puni plijen. Ovim bodom i jedan i druga ekipa hvataju priključak vodećoj ŽKK Mantineli. Za tjedan dana kuglačice KK Policajca odigrat će svoju poslijednju zaostalu utakmicu jesenskog dijal prvenstva u Malom Lošinju protiv KK Jadranka Hotela, a nakon toga, slijedi nastavak proljetnog dijela u kojem će biti puno zanimljivih dvoboja jer veći broj ekipa može konkurirati za vrh prvenstvene ljestvice.

KK Policajac - ŽKK Kupa - zapisnik

Matea Gašparović, Štefica Pavlaković, Maja Nanić i Nikolina Pavlaković

Nikolina Marković, Andreja Belčić Kirinčić, Maja Stipetić i Valentina Pavlaković

Ana Puškarić, Jadranka Meglajec, Valentina Prpić i Mira Blažina
 

 
InfoStudio.hr