Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

KK JADRANKA HOTELI - KK POLICAJAC 1 : 7, 20. 01. 2013.
Kuglačice KK Policajca, kao i kolege kuglači, odigrali su svoju posljednju utakmicu jesenskog dijela prvenstva 2. HKL zapad/jug (7. kolo), koju su trebale igrati još polovicom prosinca prošle godine ali je odgođena zbog regionalnih juniorskih natjecanja. Na kuglani Hotela Aurora u Malom Lošinju "policajke" su uvjerljivo pobijedile KK Jadranka Hoteli rezultatom 7:1 (18:6) i uz više nego uvjerljivu prednost u ukupno srušenim čunjevima - 3246:3055.
Sve kuglačice KK Policajca, osim Maje Stipetić, pobijedile su svoje protivnice i to redom: u prvom bloku igračica Maja Nanić i Matea Gašparović pobijedile su Danijelu Dumenčić odnosno Jasminku Sokolić, a Matea Gašparović sa srušenih 556 čunjeva bila je i najbolja igračica utakmice. U drugom bloku igračica Nikolina Marković nadvisila je svoju protivnicu Danijelu Margan dok je, već spomenuta Maja Stipetić, iakoje pružila solidnu igru, ipak izgubila od najbolje igračice domaće ekipe Marijane Nosil. U zadnjem bloku igračica Ana Puškarić i Valentina Prpić bile su bolje od Cecilije Petrinić i Dragice Starčević, čime su samo potvrdile uvjerljivu pobjedu svoje ekipe.
Za razliku od kuglača, kuglačice KK Policajca svakom utakmicom postižu sve bolje rezultate i sve bolju igru pa je za očekivati u nastavku prvenstva najozbiljniju borbu za vrh prvenstvene ljestvice. Ovom pobjedom "policajke" su s osvojenih 9 bodova u prvom dijelu prvenstva na diobi 2. mjesta zajedno s ekipama ŽKK Kupe i ŽKK Goranina, samo bod iza vodeće ŽKK Mantinele.

KK Jadranka Hoteli - KK Policajac - zapisnik

2.HKL zapad-jug 7.kolo

Danijela Dumenčić, Maja Nanić, Jasminka Sokolić i Matea Gašparović
Danijela Margan, Nikolina Marković, Marijana Nosil i Maja Stipetić
Cecilija Petrinić, Ana Puškarić, Dragica Starčević i Valentina Prpić
 

 
InfoStudio.hr