Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

KK POLICAJAC - ŽKK VRBOVSKO 6 : 2, 05. 02. 2013.
Kuglačice KK Policajca unaprijed su odigrale svoju prvenstvenu utakmicu 9. kola 2. HKL zapad-jug, koje se inače igra 9. i 10. veljače 2013.g. S gošćama iz Vrbovskog tako je dogovoreno iz razloga zauzetosti ogulinnske Gradske kuglane "Klek" u ta dva dana. Prema očekivanju kuglačice KK Policajca pobijedile su i to rezultatom 6:2 (16:8) odnosno 3206:3088 u ukupno srušenim čunjevima.
Put k još jednoj prvenstvenoj pobjedi za KK Policajac "prokrčile" su Riječanke Maja Nanić i Marina Bašić Palković svojim uvjerljivim pobjedama protiv Željke Novinc odnosno Tatjane Kušić. Pri tome, Maja Nanić je s 556 srušenih čunjeva još jednom bila najbolja u svojoj ekipi.
U drugom bloku igračica svoju premijernu utakmicu za KK Policajac odigrala je Nevenka Bartolović i odličnom igrom donijela još jednu pojedinačnu pobjedu svojoj ekipi pobjedivši uvijek opasnu Renatu Loparić. U tom drugom bloku igračica Nikolina Marković je izgubila protiv odlične Aleksandre Vučković, koja je sa srušenih 567 čunjeva bila igračica utakmice i svojoj ekipi donijela jedan od dva boda.
Taj drugi pojedinačni bod za ŽKK Vrbovsko osvojila je u zadnjem bloku igračica Višnja Širola pobijedivši kapetanicu domaćih Valentinu Prpić, dok je Ana Puškarić bez ikakvih problema pobijedila Dejanu Draganović i za KK Policajac osvojila četvrtu pojedinačnu pobjedu.
Ovom pobjedom kuglačice KK Policajca trenutno su izbile na prvo mjesto prvenstvene ljestvice, s bodom više od ŽKK Mantinele, upravo s kojom igraju svoju slijedeću prvenstvenu utakmicu 17. veljače 2013. g. u Ogulinu.

KK Policajac - ŽKK Vrbovsko - zapisnik

2.HKL zapad-jug 9.kolo

Marina Bašić Palković, Tatjana Kušić, Maja Nanić i Željka Novinc

Nevenka Bartolović, Renata Loparić, Nikolina Marković i Aleksandra Vučković

Ana Puškarić, Dejana Draganović, Valentina Prpić i Višnja Širola
 

 
InfoStudio.hr