Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

KK POLICAJAC - ŽKK MANTINELA 5 : 3, 17. 02. 2013.
U derbiju 10. kola 2. HKL zapad-jug za žene kuglačice KK Policajca pobijedile su na svojoj kuglani ŽKK Mantinelu rezultatom 5:3 (13:11) odnosno 3312:3222 u ukupno srušenim čunjevima.
Za ovu vrlo važnu i značajnu pobjedu "policajki" najzaslužnija je kapetanica Valentina Prpić koja je s 594 srušena čunja u zadnjem bloku, kod rezultata 2:2, ne samo osvojila pojedinačni bod već i napravila veliku razliku u čunjevima što je značilo još dva boda za konačnu pobjedu. Njezina protivnica, odlična i poznata kuglačica Anamari Manev nije uspjela osvojiti niti set.
Inače, u sva tri bloka igračica svakoj ekipi pripala je po jedna pojedinačna pobjeda. U prvom bloku za KK Policajac pobjedu je ostvarila Nikolina Marković odličnom igrom protiv Marijane Đonlagić i zamjene joj Melite Šegine. Nevenka Bartolović za malo je izgubila od Lucije Marte Jelavić.
U drugom bloku igračica u ekipi KK Policajca briljirala je Maja Stipetić i pobijedila Irenu Božičević. S druge strane u ekipi ŽKK Mantinele zablistala je Tihana Čavlović i pobijedila Mateu Gašparović.
Konačno u trećem bloku igračica, osim što je Valentina Prpić osvojila bod za svoju ekipu to je uspjelo i Nadi Jardas protiv Ane Puškarić.
Ovom pobjedom kuglačice KK Policajca učvrstile su svoju prvu poziciju na prvenstvenoj ljestvici i u preostala 4 prvenstvena kola, koliko je ostalo do kraja, same odlučuju o svojoj sudbini. Prvi veliki ispit imaju slijedeću nedjelju u Delnicama gdje idu na ogled ekipi ŽKK Goranina. Goranke, ne samo da su dobra i jaka ekipa, već sigurno imaju veliki motiv uzvratiti za poraz iz prvog dijela prvenstva koji ime je nanijela nekompletna ekipa KK Policajca (5 igračica).

KK Policajac - ŽKK Mantinela - zapisnik

2.HKL zapad-jug 10.kolo


Nikolina Marković, Marijana Đonlagić, Nevenka Bartolović i Lucija Marta Jelavić

Maja Stipetić, Irena Božičević, Matea Gašparović i Tihana Čavlović

Ana Puškarić, Nada Jardas, Valentina Prpić i Anamari Manev
 

 
InfoStudio.hr