Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

ŽKK GORANIN - KK POLICAJAC 3 : 5, 24. 02. 2013.
Vrlo važnu pobjedu, u borbi za prvo mjesto u 2. HKL zapad-jug za žene, u Delnicama su izvojevale kuglačice KK Policajca. U vrlo zanimljivoj  i napetoj završnici vodeće "policajke" su protiv, do danas prateće ekipe na tablici ŽKK Goranina, na kraju slavile 5:3 (14:10) odnosno 3196:3158 u ukupno srušenim čunjevima.
I danas odlična Maja Nanić osvojila je prvu pojedinačnu pobjedu za KK Policajac u prvom bloku igračica i to protiv Štefanije Pezerović. S druge strane Nikolina Marković dobro je započela svoj dvoboj protiv Ljubice Lisac, osvojila je uvjerljivo prvi set, a onda stala i izgubila sva tri do kraja i pojedinačni bod.
Drugi blok igračica odlučio je utakmicu. Najbolja igračica u redovima KK Policajca Matea Gašparović, ali i Maja Nanić, uvjerljivo su pobijedile svoje protivnice Natašu Ajduković i Francisku Bolf tako da su, pred zadnji blok igračica osiguirale svojoj ekipi vodstvo od 3:1 i 122 čunja prednosti.
Međutim, da se utakmica igra do kraja pokazala je svjetska prvakinja Snježana Kramar i to uz pomoć svoje suigračice Andree Valentić. Naime, njih dvije su pobijedile svoje protivnice iz KK Policajca Valentinu Prpić i Anu Puškarić ali i značajno smanjile prednost u čunjevima. U jednom trenutku ta prednost se istopila na svega 30-tak čunjeva i među "policajkama" nastala je strepnja. No, Valentina Prpić je zadnji set odigrala kapetanski i uspjela izdržati nalet Snježane Kramar koja je s 587 srušenih čunjeva bila najbolja igračica susreta.
Pred kuglačicama KK Policajca i slijedeće 12. kolo je derbi. Na ogulinskoj kuglani ugošćuju nove prve pratilje odnosno kuglačice ŽKK Ogulina. Bit će to prava kuglačka poslastica i pobjednice iz tog susreta imat će najveće izglede za osvajanje naslova prvakinja.

  ŽKK Goranin - KK Policajac - zapisnik

2.HKL zapad-jug 11.kolo

Ljubica Lisac, Nikolina Marković, Štefanija Pezerović i Maja Nanić

Nataša Ajduković, Matea Gašparović, Franciska Bolf i Maja Stipetić

Andrea Valentić, Ana Puškarić, Snježana Kramar i Valentina Prpić
 

 
InfoStudio.hr