Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

KK POLICAJAC - ŽKK OGULIN 3 : 5, 03. 03. 2013.
Veliki ogulinski derbi, ali i derbi cijelog tekućeg prvenstva 2. HKL zapad-jug za žene, između KK Policajca i ŽKK Ogulina, nakon vrlo izjednačenog i uzbudljivog nadmetanja za 22 čunja više srušenih čunjeva pripao je "gošćama". Kuglačice KK Policajca, nakon odlične igre u prva dva bloka igračica, u trećem su malo popustile što su iskoristile kuglačice ŽKK Ogulina i osvojile vrlo važne bodove. Konačni rezultat bio je 5:3 (11,5:12,5) i 3330:3308 za ŽKK Ogulin.
U prvom bloku igračica za KK Policajac još jednom zablistala je Maja Nanić koja je pobijedila odličnu Ivanu Juričić. Drugu pojedinačnu pobjedu za KK Policajac ostvarila je Nikolina Marković pobijedivši iskusnu Ivanku Rebrović. Zanimljivo je da je Nikolina Marković povela 2:0 u setovima i imala 37 čunjeva prednosti ali se Ivanaka Rebrović nije predavala, osvojila je preostala dva seta, no ostala je kratka za svega četiri čunja.
U drugom bloku igračica po jedna pojedinačna pobjeda za svaku ekipu. Za KK Policajac ostvarila ju je Maja Stipetić pobijedivši Mariju Paušić. S druge strane, iako je imala solidan nastup, Matea Gašparović je za 15 čunjeva bila slabija od igračice utakmice Ive Cindrić (583).
Pri rezultatu 3:1 i 31 čunj prednosti za KK Policajac počeo je konačni obračun u zadnjem bloku igračica. Ana Puškarić je bila cijelo vrijeme izjednačena s Majom Ivošević ali je na kraju ostala kratka za 6 čunjeva, a Valentina Prpić je prva dva seta držala priključak i ukupne čunjeve s Maricom Bokulić ali je onda neobjašnjivo pala i u zadnja dva seta Marica Bokulić je preokrenula broj ukupnih čunjeva za pobjedu svoje ekipe.
Velike šanse za osvajanje naslova prvakinja sada imaju kuglačice ŽKK Ogulina jer su ovom pobjedom za bod prednosti pred "policajkama". U igri su naravno još i kuglačice ŽKK Mantinele iz Karlovca, koje imaju dvije zaostale utakmice i s dvije pobjede mogu se poravnati s Ogulinkama, s kojima se kod kuće sastaju u zadnjem kolu. Iako su do kraja još samo dva prvenstvena kola sve ove tri ekipe imaju određene šanse za osvajanje prvog mjesta. Međutim, kuglačice KK Policajca više ne ovise samo o sebi već se i drugi rezultati moraju poklopiti s njihovim željama, a da bi i tada od toga bilo koristi slijedeća dva kola moraju pobijediti. Već u slijedeću nedjelju u Ozlju protiv ŽKK Kupe bit će izuzetno teško ali, "kugla je okrugla" i "nada umire poslijednja".

KK Policajac - ŽKK Ogulin - zapisnik

2.HKL zapad-jug 12.kolo

Maja Nanić, Ivana Juričić, Nikolina Marković i Ivanka Rebrović

Maja Stipetić, Marija Paušić, Matea Gašparović i Iva Cindrić

Ana Puškarić, Maja Ivošević, Valentina Prpić i Marica Bokulić
 

 
InfoStudio.hr