Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

ŽKK KUPA - KK POLICAJAC 2 : 6, 10. 03. 2013.
Kuglačice KK Policajca pobijedile su na uvijek nezgodnom gostovanju u Ozlju. U 13., predposlijednjem prvenstvenom kolu 2. HKL zapad-jug bile su zasluženo bolje od ŽKK Kupe rezultatom 6:2 (14:10) s 89 čunjeva prednosti tj. 3286:3197.
U malo izmijenjenom redoslijedu "policajke" su ostvarile četiri pojedinačne pobjede, a ostvarile su ih redom: Valentina Prpić protiv Mire Blažine u prvom bloku igračica, Ana Puškarić protiv Nikoline Pavlaković i Maja Stipetić protiv Katarine Zajec u drugom bloku igračica te maja Nanić protiv Jadranke Meglajec u zadnjem bloku igračica. Ovaj puta s 576 srušenih čunjeva maja Nanić ponovo je bila najbolja igračica utakmice i s nova četiri boda izbila je na čelo poretka za najbolju igračicu lige. Odmah do nje s 566 srušenih čunjeva bila je kapetanica "policajki" Valentina Prpić.
Kuglačice KK Policajca mogle su osvojiti i preostale dvije pojedinačne pobjede da su Matea Gašparović u prvom bloku igračica i Nikolina Marković u trećem bile samo malo koncentriranije. Matea Gašparović je protiv Anite Turkalj povela 2:0 u setovima i imala 15 čunjeva prednosti ali je na kraju Anita Turkalj bila bolja za 3 čunja. Nikolina Marković je, isto kao i Matea Gašparović, protiv svoje protivnice Andree Belčić Kirinčić povela 2:0 u setovima, srušila u tih prvih 60 hitaca nevjerojatnih 312 čunjeva i imala prednost od 41 čunja ali je uporna Andrea Belčić Kirinčić malo po malo stizala njezinu prednost i na kraju ju i pretekla za 14 čunjeva.
Sve u svemu još jedna dobra utakmica "policajki" i uvjerljiva pobjeda, nakon koje ipak mogu samo pratiti i čekati rasplet zaostalih i međusobne utakmice ŽKK Ogulina i ŽKK Mantinele i, uz pobjedu u zadnjem kolu protiv KK Jadranka Hotela, nadati se čudu.

ŽKK Kupa - KK Policajac - zapisnik

2.HKL zapad-jug 13.kolo

Mira Blažina, Valentina Prpić, Anita Turkalj i Matea Gašparović

Nikolina Pavlaković, Ana Puškarić, Katarina Zajec i Maja Stipetić

Andrea Belčić Kirinčić, Nikolina Marković, Jadranka Meglajec i Maja Nanić
 

 
InfoStudio.hr