Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

KK POLICAJAC - KK VATROGASAC 6 : 2, 16. 03. 2013.
Kao što se i očekivalo, kuglači KK Policajca pobijedili su KK Vatrogasac iz Otočca na ogulinskoj kuglani u sklopu 19. kola 3. HKL Ogulin-Lika i to rezultatom 6:2 (13:11) odnosno 3265:3133 u ukupno srušenim čunjevima.
Već u prvom bloku igrača trasiran je put prema pobjedi jer su i Danko Gašparović i Nenad Plivelić ostvarili pojedinačne pobjede protiv svojih protivnika Darka Aleškovića odnosno Gorana Majetića. Za napomenuti je da je Danko Gašparović bio posebno raspoložen srušvši čak 575 čunjeva.
Međutim, to mu ipak nije bilo dovoljno za igrača utakmice jer je u drugom bloku igrača Tomikslav Grdić, u pobjedi protiv Dražena Netahlija i zamjene mu Želimira Ostojića, postigao još bolji rezultat. S 578 srušenih čunjeva Tomislav Grdić na kraju je bio najbolji pojedinac susreta i time učvrstio svoju dobru poziciju u poretzku za najbolje igrače lige. S druge strane Mirko Birač je odigrao solidno, u okviru svojih dosadašnjih rezultata, ali je ipak izgubio dvoboj protiv najboljeg pojedinca u redovima gostiju Davora Matasića.
U zadnjem bloku igrača Anton Marković je s puno muke izišao na kraj s Ivicom Jurkovićem osvojivši presudni zadnji set za samo jedan čunj prednosti, dok je Branko Bajt odigrao jednu od svojih najlošijih utakmica i sa skromnim učinkom (474) lako izgubio od Davora Kostelca.
Slijedeće prvenstveno kolo kuglači KK Policajca "gostuju" na ogulinskoj kuglani protiv vodećeg KK Obrtnika. No, bez obzira na trenutni položaj na tablici dvoboji ovih ekipa su uvijek zanimljivi i neizvjesni.

KK Policajac - KK Vatrogasac - zapisnik

3.HKL OG-LIKA 19.KOLO

Nenad Plivelić, Goran Majetić, Danko Gašparović i Darko Alešković

Tomislav Grdić, Dražen Netahli, Mirko Birač i Davor Matasić

Anton Marković, Ivica Jurković, Branko Bajt i Davor Kostelac
 

 
InfoStudio.hr