Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

KK POLICAJAC - KK JADRANKA HOTELI 6 : 2, 17. 03. 2013.
U zadnjem 14. kolu 2. HKL zapad-jug za žene kuglačice KK Policajca pobijedile su na domaćoj kuglani u Ogulinu ekipu KK Jadranaka hoteli iz Malog Lošinja ukupnim rezultatom 6:2 (13:11) odnosno u ukupno srušenim čunjevima 3149.:3072.
Bilo je to jedno od lošijih izdanja "policajki" u zadnje vrijeme pa je utakmica sve do kraja bila neizvjesna i uzbudljiva. Gošće iz malog Lošinja pokazale su se kao vrlo dobra ekipa i njihovi zadnji uspjesi zasigurno nisu slučajni. Međutim, njihova pobjeda protiv KK Policajca ipak bila bi preveliko iznenađenje.
Za neizvjesan tijek utakmice pobrinula se Matea Gašparović u prvom bloku igračica, koja je sa samo 477 srušenih čunjeva izgubila od Danijele Margan. Odmah do njih Nevenka Bartolović je uspjela pobijediti solidnu Karmen Cesarić Leko i to odličnom igrom u zadnjem setu.
U drugom bloku igračica Ana Puškarić, također u zadnjem setu, uspjela je prestići i pobjediti iskusnu Marijanu Nosil, dok je Maja Stipetić izgubila od Nataše Opačak. Rezultata nakon dva bloka igračica bio je izjednačen 2:2 uz neznatnu prednost u čunjevima za KK Policajac.
Da se ipak ne dogodi iznenađenje, u zadnjem bloku igračica, pobrinula se Maja Nanić, koja je s 564 srušena čunja ponovo bila najbolja igračica utakmice. Tijesnu pobjedu je ostvrila i Valentina Prpić ali uz velike probleme u zadnja dva seta koja je izgubila ali zadržala čunj prednosti.
Ovom utakmicom za kuglačice KK Policajca završilo je tekuće prvenstvo 2.HKL zapad-jug. Ostvareno je devet pobjeda, dva nerješena rezultat i tri poraza. Koje će mjesto na kraju zauzeti bit će poznato kada se završe (za)ostale utakmice ŽKK Ogulina i ŽKK Mantinele, koji u međusobnoj utakmici odlučuju o prvaku lige.

KK Policajac - KK Jadranka hoteli - zapisnik

2.HKL zapad-jug 14.kolo

Matea Gašparović, Danijela Margan, Nevenka Bartolović i Karmen Cesarić Leko

Ana Puškarić, Marijana Nosil, Maja Stipetić i Nataša Opačak

Valentina Prpić, Danijela Dumenčić, Maja Nanić i Dragica Starčević
 

 
InfoStudio.hr