Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

KK POLICAJAC - KK ŽELJEZNIČAR BRANITELJ 4 : 4, 08. 04. 2013.
Dva ogulinska kuglačka kluba iz sredine tablice 3. HKL Ogulin-Lika svoju međusobnu utakmicu u sklopu 21. kola tekućeg prvenstva odigrali su, umjesto u subotu, u ponedjeljak. I, kao i u jesenskom dijelu prvenstva, opet remizirali 4:4 (11:13) s time da je "domaćin" KK Policajac srušio ukupno 3274 čunja, a "gost" KK Željezničar branitelj nešto više - 3313 čunjeva.
Utakmicu su bolje otvorili "policajci" i poveli 2:0. Pojedinačne pobjede u prvom bloku igrača ostvarili su Danko Gašparović i Nenad Plivelić protiv Ivana Matjanca odnosno Josipa Vučića.
U drugom bloku igrača još jednu pobjedu za KK Policajac ostvario je Tomislav Grdić protiv Vlade Idžana, a nadu "gostima" vratio je najbolji igrač utakmice Nikola Birač koji je uvjerljivo pobijedio svojeg mlađeg brata Mirka Birača.
Prednost u čunjevima KK Policajca u trećem bloku igrača ubrzano se istopila jer je Rolando Graovac bio više nego uvjerljiv proitv mlađahnog i još neiskusnog Ivana Hećimovića. Međutim, bod za KK Policajac ipak je spasio Anton Marković koji je, uz pojedinačnu pobjedu protiv Drage Vučića, s 579 srušenih čunjeva bio najbolji igrač u svojoj ekipi.
KK Policajac i dalje čvrsto drži 6. mjesto na prvenstvenoj tablici, četiri manje od petoplasirane KK Rakovice i šest više od sedmoplasiranog KK Željezničar branitelja. Dakle, utakmicom zadnjeg kola upravo protiv KK Rakovice na Plitvicama, završava prvenstvo 3.HKL Ogulin-Lika. Rezultat, ma kakav bio, neće nimalo utjecati na trenutnu poziciju na tablici.

KK Policajac - KK Željezničar branitelj - zapisnik

3.HKL OG-LIKA 21.KOLO

Nenad Plivelić, Josip Vučić, Danko Gašparović i Ivan Matjanec

Tomislav Grdić, Vlado Idžan, Mirko Birač i Nikola Birač

Anton Marković, Drago Vučić, Ivan Hećimović i Rolando Graovac
 

 
InfoStudio.hr