Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

REDOVNA GODIŠNJA SKUPŠTINA, 11. 05. 2013.
U petak 10. svibnja 2013.g., u Domu DPD "Sveti Rok Lomost", održana je redovna godišnja Skupština KK Policajca. Skupštini je nazočila većina članova KK Policajca ali i mnogi gosti i prijatelji kluba, među kojima  ističemo predsjednika Kuglačkog saveza Karlovačke županije Josipa Latkovićai "legendu" ogulinskog kuglanja i sporta Radu Kneževića.
Skupštinom je predsjedao predsjednik KK Policajca i trener ženske ekipe Željko Stipetić, koji je podnio Izvješće o radu za period od prošlogodišnje redovne godišnje Skupštine do sada. Na Skupštini su još prezentirana izvješća o financijskom poslovanju te izvješće Nadzornog odbora. Sva podnijeta izvješća jednoglasno su prihvaćena.
Nakon prihvaćanja izvješća predsjednik kluba Željko Stipetić predložio je Plan rada i Financijski plan za 2013.g., što su članovi Skupštine također jednoglasno prihvatili.
Pri kraju službenog dijela Skupštine istoj su se obratili i održali pozdravnu riječ predsjednik Kuglačkog saveza Karlovačke županije Josip Latković, Rade Knežević, u ime KK Kleka Božo Pavlaković te u ime KK Obrtnika Zdravko Vuković.
U neslužbenom dijelu Skupštine svi članovi kluba i gosti ugodno su se družili na prigodnom domjenku.


 

 
InfoStudio.hr