Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

KK POLICAJAC - KK VATROGASAC 6 : 2, 05. 10. 2013.
Pobjedom u 1. kolu protiv KK Vatrogasca iz Otočca kuglači KK Policajca otvorili su prvenstvenstvene utakmice na ogulinskoj kuglani "Klek" u sezoni 2013-2014. Iako su pobijedili "policajci" nisu pružili igru koja se od njih očekuje. Zahvaljujući samo očitoj indisponiranosti gostujućih kuglača, sa svega 3104 čunja zabilježena je vrijedna pobjeda na početku sezone. Teško je očekivati u nastavku prvenstva da će se s takvim brojem srušenih čunjeva moći bilo koga pobijediti. Barem na kuglani u Ogulinu. Ukupni rezultat na kraju utakmice bio je 6:2 (13:11) te 3104:3042 u ukupno srušenim čunjevima.
Jedini kuglač u redovima KK Policajca koji je koliko-toliko zadovoljio je kapetan Branko Bajt koji je sa srušenih 544 čunja s lakoćom pobijedio Darka Aleškovića i pri tome stvorio solidnu razliku u čunjevima. Bilo je to u drugom bloku igrača u kojem je još i Danko Gašparović osvojio pojedinačni bod odnosno pobjedu nad čak dvojicom protivnika - Davorom Matasićem i Damirom Špoljarićem. Međutim, Danko Gašparović pobjedu je ostvario sa skromnih 495 srušenih čunjeva i bio je najlošiji pojedinac u svojoj ekipi.

ZAPISNIK
Prije toga, u prvom bloku igrača novi-stari igrač u redovima KK Policajca Božidar Pavlaković izgubio je od Želimira Ostojića iako jeosvojio prvi i zadnji set. Međutim, u drugom i trećem je skroz podbacio pa nije mogao stići zaostatak u srušenim čunjevima. S druge strane, prvi bod odnosno pojedinačnu pobjedu za KK Policajac doslovce je isčupao Mirko Birač, svladavši u samoj završnici Davora Kostelca za svega 10 čunjeva.
U zadnjem, trećem bloku igrača Nenad Plivelić u završnici dvoboja prestigao je Ivicu jurkovića dok je Anton Marković uvjerljivo izgubio od najboljeg pojedinca na utakmici Dražena Netahlija.
Dakle, početak prvenstva, kao i mnogo puta do sada, pokazao je sve slabosti u ekipi KK Policajca. Igru treba što prije zaboraviti, a dva boda na startu prvenstva su zabilježena. Slijedeće 2. kolo KK Policajac, kao gost, igra opet u Ogulinu protiv KK Euphorie. Utakmica je na rasporedu u subotu 12. listopada u 13:30 h.
 

 
InfoStudio.hr