Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

KK EUPHORIA - KK POLICAJAC 2 : 6, 12. 10. 2013.
Drugo kolo,, druga pobjeda i to identičnim rezultatom. Ovaj puta, kao gosti na domaćoj kuglani, kuglači KK Policajca pobijedili su kuglače KK Euphorie rezultatom 6:2 (17:7) odnosno 3140:2958 u ukupno srušenim čunjevima.
U prvom bloku igrača Božidar Pavlaković i Danko Gašparović rutinski su ostvarili pojedinačne pobjede protiv Ivice Brozovića odnosno Borisa Kneževića te je tako KK Policajac poveo 2:0 i stekao veliku prednost od preko 80 čunjeva.
U drugom bloku igrača odličnom igrom Mirko Birač je protiv Marijana Sopeka osvojio i treću pojedinačnu pobjedu za KK Policajac, čime je utakmica bila praktički odlučena. S druge strane, tračak nade KK Euphoriji otvorio je Tomica Kurelac, pobjedivši najmlađeg igrača na utakmici Ivana Hećimovića za devet čunjeva, iako je Ivan Hećimović nakon tri seta bio u prednosti.

ZAPISNIK
Međutim, pri vodstvu 3:1 i uz 159 čunjeva prednosti za KK Policajac, prestala je svaka draž natjecanja jer je pitanje pobjednika bilo rješeno. U takvoj situaciji zadnji par igrača KK Policajca Nenad Plivelić i Anton Marković bio je vrlo opušten tako da je Nenad Plivelić nekako isčupao pobjedu protiv Mateja Vukovića, a Anton Marković se obrukao izgubivši od Hrvoja Kurelca sa zaista skromnim učinkom.
Bez obzira na ponovo lošu igru "pola ekipe" kuglači KK Policajca zabilježili su novu prvenstvenu pobjedu pa s maksimalnim učinkom u trećem kolu dočekuju KK Gacku iz Otočca. Za naditi se da će "policajci" i u toj utakmici ostvariti pobjedu, čime bi se pozicionirali pri vrhu prvenstvene ljestvice.
 

 
InfoStudio.hr