Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

KK POLICAJAC - KK GACKA 1 : 7, 19. 10. 2013.
Kuglači KK Policajca i drugoj sezoni 3.HKL Ogulin Lika izgubili su kao domaćini prvenstvenu utakmicu protiv kuglača KK Gacke iz Otočca. Ovaj puta rezultatom 1 : 7 uz čak 185 čunjeva zaostatka - 3146:3331 (7,5:16,5).
Jedinu pojedinačnu pobjedu za KK Policajac ostvario je Anton Marković, koji je ujedno bio i najbolji pojedinac u svojoj ekipi. Pobijedio je Ivicu Atalića i to na setove (2,5:1,5) iako je srušio ukupno tri čunja manje. Svi ostali igrači KK Policajca izgubili su svoje pojedinačne dvoboje.
U ovoj utakmici ekipa KK Policajca bila je bez Danka Gašparovića, koji je ozlijeđen, pa je u prvom bloku igrača, uz standardnog Božu Pavlakovića, nastupio NBenad Plivelić. Božo Pavlaković protiv Nikole Kraljića osvojio je dva seta ali je srušio manje čunjeva. Ista situacija je bila i kod Nenada Plivelića koji je za svega četiri čunja izgubio bod.

ZAPISNIK
U drugom bloku igrača za KK Policajac igrali su Branko Bajt protiv Bože Rogića i Mirko Birač protiv Željka Odorčića. I dok je Branko Bajt pružao dobar otpor svojem protivniku i na kraju tijesno izgubio, Mirko Birač je bez osvojenog seta uvjerljivo izgubio od svojeg protivnika. Time je utakmica bila riješena odnosno pitanje pobjednika bilo je poznato.
Takva situacija otvorila je mogućnost da svoje prve hitce u jednoj službenoj prvenstvenoj utakmici baci mladi Ante Hećimović. Nakon dva seta zamijenio je oca Mladena Hećimovića koji je pružao dobar otpor Tomislavu Ataliću. Ante Hećimović svoju prvu prvenstvenu utakmicu pamtit će po promašaju cijele postave u prvom hicu. Trema je učinila svoje. međutim, do kraja se ipak malo opustio i pokazao da ipak može bolje. O pobjedi Antona Markovića nad Ivicom Atalićem uvodno  je sve napisano.
U slijedećem prvenstvenom kolu kuglači KK Policajca putuju na Plitvice gdje će se ogledati s kuglačima KK Rakovice.


Ante Hećimović - prva službena prvenstvena utakmica (fotografija iz arhive)
 

 
InfoStudio.hr