Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

KK RAKOVICA - KK POLICAJAC 5 : 3, 27. 10. 2013.
Na prvom pravom gostovanju u 4. kolu 3. HKLZ Og-Lika kuglači KK Policajca doživjeli su svoj drugi poraz u tekućem prvenstvu. Na kuglani Hotela Jezero na Plitvicama domaća ekipa KK Rakovice pobijedila je rezultatom 5:3 (15:9), u ukupno srušenim čunjevima 3122:3064.Iako se od "policajaca" nije očekivala pobjeda u ovoj utakmici, nakon prva dva bloka igrača izgledi im nisu bili loši. Najprije je u prvom bloku Božo Pavlaković, najbolji pojedinac u svojoj ekipi, uvjerljivo pobjedio Stipu Krizmanića, a onda je u drugom bloku igrača pobjedu zabilježio i odlični Branko Bajt protiv Dane Gašparovića. S druge strane Mirko Birač i Nenad Plivelić izgubili su svoje dvoboje protiv Slavka Kolara odnosno Milana Mlinarića. Rezultat, prije odlučujućeg trećeg bloka, bio je 2:2 i 20 čunjeva prednosti za KK Policajac.

ZAPISNIK
I onda u trećem bloku igrača Anton Marković osvaja bod protiv Nikole Ninkovića ali Mladen Hećimović gubi uvjerljivo proitv najboljeg pojedinca susreta Dražena Draženovića i KK Rakovica pobjeđuje za 58 čunjeva. Prava šteta za KK Policajac jer su šanse za prvu pobjedu na kuglani Hotela Jezero bili više nego izgledni.

U 5. kolu kuglače KK Policajca očekuje gradski okršaj s KK Željezničarom braniteljem čiji kuglači su u dobroj formi i za pobjedu u ovoj utakmici bit će potrebno dobro zapeti.
 

 
InfoStudio.hr