Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

KK POLICAJAC - KK ŽELJEZNIČAR BRANITELJ 5 : 3, 09. 11. 2013.
U 5. kolu 3. HKLZ Ogulin-Lika, u ogulinskom gradskom derbiju, kuglači KK Policajca ostvarili su vrijednu pobjedu protiv KK Željezničar-branitelja 5:3 (12,5:11,5), a u ukupno srušenim čunjevima 3224:3201.
Početak utakmice nije davao nadu "policajcima" jer su "željezničari" na samom startu poveli 2:0. Za KK Policajac u tom prvom bloku igrača nastupili su Božidar Pavlaković i Mirko Birač protiv Vlade Idžana i Milana Ostovića. Pavlaković je glatko izgubio mada konačni učinak to ne pokazuje. Razlika ui čunjevima biloa je svega tri čunja za Idžana ali je ovaj osvojio prva tri seta i riješio dvoboj. S druge strane Mirko Birač je dvoboj protiv Milana Ostovića izgubio u zadnjem, četvrtom setu i to na način da je ostao kratak za pola seta, iako je ukupno srušio 4 čunja više.
Drugi blok igrača vratio je utakmicu u neizvjesnost. "Policajci" Nenad Plivelić i Branko Bajt ostvarili su pojedinačne pobjede protiv svojih protivnika Ivice Puškarića te Josipa Vučića i zamjene mu Nikole Birača. Pri tome su ostvarili i značajniju prednost u srušenim čunjevima.

ZAPISNIK
U zadnjem bloku igrača uslijedila je odluka. Bilo je očekivano da mladi Ivan Hećimović izgubi dvoboj protiv najboljeg igrača gostiju Rolanda Graovca, što se i dogodilo, ali je Anton Marković odličnom igrom deklasirao Dragana Vučića i osvojio čak tri boda (jedan za pobjedu i dava za razliku u srušenim čunjevima) za sovju ekipu te time osigurao ukupnu pobjedu. Pri tome je bio i najbolji pojedinac susreta.
Na kraju, zadovoljstvo u redovima KK Policajca jer je ostvarena pobjeda u gradskom derbiju te su na konto uknjižena dva nova boda.
U slijedećem 6. kolu "policajci" gostuju kod svojih imenjaka u Gospiću. Utakmica se igra u nedjelju 19.11.2013. u 10.00 sati.
 

 
InfoStudio.hr