Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

KK POLICAJAC - KK VISOČICA 6 : 2 , 23. 11. 2013.
Zahvaljujući ponajprije odličnom nastupu Antona Markovića (u sedam kola četiri puta najbolji u ekipi) kuglači KK Policajca osvojili su bodove u prvenstvenoj utakmici 7. kola 3.HKL Ogulin-Lika protiv KK Visočice iz Gospića. S ukupno sručenih 3204 čunja pobijedili su rezultatom 6:2 (14,5:9,5), pri čemu su Gospićani srušili 3151 čunj.U prvom bloku igrača za "policajce" su nastupili kapetan Branko Bajt i povratnik u ekipu Božo Pavlaković. Obadvojica su ostvarili pojedinačne pobjede i to Bajt protiv Dragana Delača, a Pavlaković protiv Vlade Alara. Posebno je bio zanimljiv dvoboj Pavlakovića i Alara, kojega je domaći kuglač dobio za svega dva čunja.Međutim, u drugom bloku igrača gosti su poravnali rezultat ostvarivši dvije pojedinačne pobjede. Najbolji gostujući igrač Milan Zdunić bez problema je pobijedio Mladena Hećimovića, dok je Boris Sušić izdržao sve napade domaćeg igrača Nenada Plivelića i uspio ga pobijediti za dva čunja.

ZAPISNIK
Nakon dva bloka igrača gosti iz Gospića imali su prednost od 35 čunjeva ali je ta prednost brzo nestala i pretvorila se u minus kada su Anton Marković i Mirko Birač krenuli u svoje dvoboje protiv Fabijana Bodlovića odnosno Nikole Došena. Birač je, ne baš zapaženom igrom, pobijedio svojeg protivnika i osvojio važan bod za svoju ekipu ali je ključ pobjede KK Policajca ipak bio u odličnom nastupu i rezultatu Markovića. Posebno dobru igru pružio je u zadnja dva seta u kojima je srušio 320 čunjeva i doslovce deklasirao svojeg protivnika.
Slijedeće prvenstveno kolo KK Policajac je opet domaćin, ovaj puta protiv vodeće ekipe na prvenstvenoj ljestvici - KK Velebit II, koji su bez ijednog poraza. Utakmica se igra u subotu 30. studenog 2013. u 13,30 sati.
 

 
InfoStudio.hr