Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

KK POLICAJAC - KK VELEBIT II 4 : 4, 01. 12. 2013.
Bod "velik ko kuću" izvukli su kuglači KK Policajca protiv druge ekipe KK Velebita iz Otočca u utakmici 8. kola 3. HKLZ Ogulin-Lika, koja je odigrana na ogulinskoj Gradskoj kuglani "Klek". Konačni rezultat utakmice bio je 4:4 (13:11) i 3169:3232 u ukupno srušenim čunjevima.
Da će biti teško, jer ipak su Otočani vodeća ekipa na prvenstvenoj ljestvici, , "policajci" su bili svjesni i prije početka utakmice. Međutim, nakon prvog bloka igrača KK Policajac je poveo 2:0 zahvaljujući pojedinačnim pobjedama Mirka Birača protiv Damira Sladovića i Božidara Pavlakovića protiv Damira Devčića. Pri tome je Pavlaković napravio odličan rezultat odnosno srušio odličnih 562 čunja, što će se na kraju pokazati kao najbolji pojedinačni rezultat u redovima KK Policajca. Budući da ove pobjede nisu bile ostvarene s velikom razlikom u čunjevima (Birač sverga 4 čunja više od svojeg protivnika), u drugi blok igrača ušlo se samo s 29 čunjeva prednosti.

ZAPISNIK
U drugom bloku igrača ta mala prednost domaćih kuglača istopila se već u prvom setu dvoboja Mladena Hećimovića i najboljeg pojedinca u redovima KK Velebita II Ivice Bunjevčevića. Do kraja tog dvoboja Bunjevčević je srušio čak 592 čunja, za razliku od skromnih 487 Hećimovićevih (105 razlike), što je razliku u ukupno srušenim čunjevima okrenulo na stranu gostiju. Sreća je što je Nenad Plivelić u drugom pojedinačnom dvoboju ovog bloka odličnom igrom svladao Josipa Oreškovića i zamjenu mu Nikolu Pavelića i to za 55 čunjeva više, tako da razlika u čunjevima za goste ipak nije bila tako strašna (21 čunj).
U trećem bloku igrača kapetan Branko Bajt je uvjerljivo izgubio od svojeg protivnika Miroslava Kostelca, a prvenstveni bod za KK Policajac spasio je Anton marković odličnom igrom u zadnja dva seta, kada je okrenuo prednost koju je do tada imao Hrvoje Devčić.
Kada se sve zbroji i oduzme, realno je konstatirati da je KK Policajac u ovoj utakmici osvojio bod, dok ga je KK Velebit II izgubio.
U nedjelju 08. prosinca u 10,00 sati kuglači KK Policajca igraju novi ogulinski derbi, ovaj puta protiv KK Poštara.
 

 
InfoStudio.hr