Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

KK POŠTAR - KK POLICAJAC 2 : 6, 08. 12. 2013.
I u trećem ovosezonskom gradskom derbiju kuglači KK Policajca uhvatili su pun plijen odnosno pobjedu. Nakon KK Euphorie i KK Željezničar branitelja ovaj puta, u sklopu 9. kola 3. HKLZ Ogulin-Lika, bili su bolji i od KK Poštara, koji je u ovoj utakmici bio domaćin. Na krilima Nenada Plivelića (najbolji igrač utakmice s 588 srušenih čunjeva) i Antona Markovića (579) pobijedili su rezultatom 6:2 (14,5:9,5) uz 84 čunja viška - 3248:3164.
Utakmicu su započeli kapetan Branko Bajt i Božidar Pavlaković za KK Policajac protiv "poštara" Nikole Neralića i Steve Šlata. Bilo je vrlo izjednačeno sve do kraja ali pojedinačnu pobjedu ipak su izvojevali N. Neralić za KK Poštar i B. Pavlaković za KK Policajac pa je nakon prvog bloka bilo izjednačeno 1:1 uz svega 12 čunjeva prednosti za domaćine.
U drugom bloku igrača, gdje je također bilo 1:1 u pojedinačnim dvobojima, "policajci su uspjeli stvoriti osjetljiviju prednost u čunjevima.

ZAPISNIK
Naime, Mirko Birač, iako je za samo pola seta izgubio od Zlatka Neralića, napravio je 12 čunjeva prednosti, dok je Nenad Plivelić odličnom igrom osvojio bod i 45 čunjeva prednosti nad vrlo dobrim Krunoslavom Lovrićem.
U zadnjem bloku igrača kuglači KK Policajca Anton Marković i Ivan Salopek dodali su još dva pojedinačna boda jer su pobijedili svoje protivnike Gorana Lovrića i Zvonka Salopeka te još podebljali prednost u čunjevima za novu prvenstvenu pobjedu. Posebno je zanimljiv i napet bio dvoboj dva Salopeka u kojem je "policajac" Ivan uspio zadržati tri čunja prednosti na "poštarom" Zvonkom. S druge strane A. Marković bio je opet odličan i u njegovom dvoboju s mlađim Lovrićem od početka nije bilo dileme o pobjedniku.
Ove kalendarske godine, točnije slijedeći vikend u subotu, kuglači KK Policajca igraju svoju zadnju prvenstvenu utakmicu i to na domaćoj kuglani protiv vodećeg KK Karlobaga. Utakmica počinje u 13,30 sati.
 

 
InfoStudio.hr