Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

KK POLICAJAC - KK KARLOBAG 5 : 3, 14. 12. 2013.
Zahvaljujući 38 čunjeva viška u ukupnom zbiru srušenih čunjeva kuglači KK Policajca ostvarili su vrijednu pobjedu od 5:3 (13:11) 3211:3173 nad vodećom ekipom 3.HKLZ Ogulin-Lika - KK Karlobagom. Bila je to utakmica 10.prvenstvenog kola koje je ujedno i poslijednje igrano ove kalendarske godine. Zadnje kolo prvog dijela prvenstva igra se tek krajem siječnja mjeseca 2014.g.
U ekipi KK Policajca trojica igrača odigrala su vrlo dobro i to Branko Bajt i Božo pavlaković u prvom bloku igrača te Anton Marković u zadnjem bloku. Posebno dobro odigrao je Božo Pavlaković - najbolji igrač utakmice - uvjerljivo pobijedivši Borisa Nikšića. Sve je Pavlaković riješio već u prva dva seta u kojima je osim setova srušio čak 315 čunjeva i stekao nedostižnih 62 čunja. Kapetan Branko Bajt također je bio jako dobar i uvjerljivo je svladao svojeg protivnika Ivana Vrbana prepustivši mu tek prvi set. Time su "policajci", malo iznenađujuće jer ipak su ugostili lidera prvenstva, poveli 2:0 uz čak 96 čunjeva prednosti.

ZAPISNIK
U drugom bloku igrača sasvim obratno. Indisponirani Mirko Birač i posebno Nenad Plivelić - igrač zadnje utakmice protiv KK Poštara - uvjerljivo gube od Ivice Mraovića odnosno Željka Tomljenovića i sve se vraća na početak. Uz 2:2 u pojedinačnim pobjedama ostala su tek 23 čunja prednosti za KK Policajac.
U neizvjesnoj završnici Anton Marković već u provm setu kojega je dobio protiv Josipa Brkljačića za čak 32 čunja, navjestio je osvajanje trećeg pojedinačnog boda, što se na kraju i dogodilo. Međutim, početak nastupa Ivana Salopeka u prvom setu nije slutio na dobro. Robert Tomljanović, protiv kojega je igrao, osvojio je prvi set i prijetio uvjerljivom pobjedom. No, iskusni Salopek nije se dao "navući" te je maestralno odigrao drugi set, natjerao kapetana Bajta da već spremnu zamjenu mladog Ivana Hećimovića vrati na oblačenje u svlačionicu. Dobio je i treći set, a onda u četvrtom skroz pao, što je iskoristio Tomljanović i ipak pobijedio. Prednost u čunjevima ipak je ostala na strani domaće ekipe pa tako "policajci" na prvenstvenu pauzu odlaze s još jednom pobjedom, kojom su se učvrstili u gornjem dijelu prvenstvene ljestvice.
Do kraja godine još preostaje nastup u kupu protiv KK Stare hiže u Karlovcu, a kada će se i hoće li se uopće ta utakmica igrati tek treba vidjeti.
 

 
InfoStudio.hr