Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

POJEDINAČNO U-18 KUGLAČKE REGIJE ZAPAD, 13. 01. 2014.

Protekli vikend, odnosno subotu i nedjelju, već po običaju u Rijeci je održano pojedinačno prvenstvo Hrvatske kuglačke regije Zapad za mlađe juniore i juniorke U-18 te juniore i juniorke za 2014. godinu. Na ovom prvenstvu, u kategoriji mlađih juniora U-18, svoje predstavnike imao je i KK Policajac Ogulin, i to kao jedini predstavnik ogulinskog kuglanja. Za KK Policajac nastupili su braća Ivan i Ante Hećimović.
Prvog dana, u nastupu koji se odvijao na kuglani SRC "3. maj" Ivan Hećimović sa srušenih 512 čunjeva zauzeo je 4. mjesto, s dobrim izgledima da se slijedeći dan uključi u borbu za medalje jer mu prva trojka nije puno odmakla. Mlađi brat Ante Hećimović bio je nešto slabiji te je s 482 srušena čunja zauzeo 7. mjesto.
U drugom nastupu slijedeći dan, na kuglani SRC "Mlaka" Ivan Hećimović kao da se preplašio dobrog plasmana pa je nešto lošijim rezultatom od 496 čunjeva ukupno zauzeo tek 5. mjesto. Isto se dogodilo i s mlađim Antom koji je srušio tek 452 čunja i na kraju zauzeo 8. mjesto od 11 mlađih juniora regije Zapad.
Inače naslov prvaka regije pripao je mladom kuiglaču KK Plitvica Josipu Krizmaniću, drugo njegovom prezimenjaku Stipi iz KK Rakovice dok je čast riječkog kuglanja spasio član MKK Mlake Nebojša Šušnjar osvajanjem trećeg mjesta.
Inače, u kategoriji juniorki na ovom prvenstvu nastupile su i dvije Ogulinke, bivše članice KK Policajca - Nikolina Marković i Maja Stipetić. Ovaj puta u dresu novog kluba KK Rijeke Nikolina Marković polučila je odličan rezultat i u vrlo jakoj konkurenciji osvojila drugo mjesto i srebrnu medalju. Maja Stipetić je bila nešto lošija i ostala bez odličja. Prvo mjesto pripalo je Niki Grubišić iz KK Mlake.
U kategoriji mlađih juniorki prvo mjesto osvojila je Katja Oplanić iz ŽKK Poreča, dok je najbolji junior Srećko Pavlović iz MKK Rijeke.

REZULTATI

Ivan Hećimović prije početka drugog nastupa na kuglani SRC "Mlaka".

Ante Hećimović (druga staza) prije prvog nastupa na kuglani SRC "3.maj".

Zajednička fotografija prije odlaska iz Rijeke.
 

 
InfoStudio.hr