Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

DRŽAVNO PRVENSTVO U SPRINTU ZA MLAĐE JUNIORE, 10. 02. 2014.
Ogulin i ogulinska gradska kuglana "Klek" bili su domaćini prvenstvu u disciplini "sprint" za mlađe juniore i mlađe juniorke - U-18. Na ovom državnom prvenstvu nastupila su i dva mlađa juniora KK Policajca i to braća Ante i Ivan Hećimović. Obzirom da su bila prijavljena 24 natjecatelja najprije su se igrale kvalifikacije za 16 mjesta u natjecanju. U prvoj četvorki nastup je imao Ante Hećimović ali nije imao nekog većeg uspjeha pa je odmah bilo jasno da se neće plasirati u završnicu natjecanja. U igri na ukupni rezultat (10 u pune i 10 u čišćenje na dvije staze) ukupno je srušio tek 147 čunjeva i na kraju zauzeo prezadnje mjesto.
Međutim, njegov stariji brat Ivan Hećimović u kvalifikacijama je pružio dobru igru i postigao odličan rezultat od ukupno srušenih 197 čunjeva, što ga je na kraju svrstalo na drugo mjesto. Bolji je bio jedino bivši "policajac", a sada "klekovac" Matija Cindrić s 199 srušenih čunjeva.
U osmini finala Ivan je "naletio" na pobjednika nedavnog pojedinačnog prvenstva Kuglačke regije zapad Josipa Krizmanića iz KK Plitvica i odmah u nastupu na prvoj stazi nesretno izgubio prvi set. Krizmaniću je pala devetka u zadnjem hicu i tako je nadmašio solidan Ivanov rezultat. Takav peh je očito utjecao na daljnju Ivanovu igru pa je Krizmanić dobio i drugi set i tako ga eliminirao iz daljnjeg natjecanja.
Inače, pobjednik natjecanja je na kraju bio Tomislav Štrukelj iz čakovečkog KK Željezničara koji je u finalu pobijedio Ivana Betlehema iz zagrebačkog KK Medveščaka 1958. Čast ogulinskog kuglanja spasio je Josip Stipetić iz KK Kleka osvajanjem 3. mjesta, koje je podijelio s Josipom Krizmanićem iz KK Plitvica.

REZULTATI

Ante Hećimović pred svoj nastup u kvalifikacijama - druga staza

Ivan Hećimović pred svoj nastup u kvalifikacijama - prva staza

Josip Krizmanić (KK Plitvice) i Ivan Hećimović - osmina finala

Veliki doprinos dobroj igri Ivana Hećimovića dao je kapetan KK Policajca Branko Bajt
 

 
InfoStudio.hr