Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

XXIV. PRVENSTVO RH U PAROVIMA ZA MLAĐE JUNIORE, 20. 10. 2014.
Mlađi juniori KK Policajca, braća Ante i Ivan Hećimović jučer tj. u nedjelju 19. listopada 2014. godine nastupili su na XXIV. državnom prvenstvu za parove u kategoriji U-18 koje je održano na kuglani KK Medveščaka u Zagrebu. Time je nastavljena već dugogodišnja tradicija KK Policajca u nastupima na prvenstvima mlađih kategorija kuglača. Međutim, to za Sportsku zajednicu Grada Ogulina, odnosno za njezine čelnike nema nikave važnosti jer se takvo nešto KK Policajcu ne priznaje kod raspodjele sredstava iz gradskog proračuna, za razliku od nekih drugih.
No, kad za to nisu imali vremena ili volje ili nečeg drugoga oni koji za to od Sportske zajednice primaju ne mali novac, par KK Policajca ipak je na ovom prvenstvu nastupio i tako jedini branio boje, ne samo ogulinskog, već i županijskog kuglanja malđih kategorija. Rezultat na ovakvim natjecanjima nije i ne smije biti u prvom planu, mada bi bilo dobro da je bolji. Sve u svemu, osvojeno 11. mjesto od ukupno 16 parova koji su nastupili na ovom prvenstvu, realan je domet braće Hećimović. Ivan je ukupno srušio 491 čunj, dok je mlađi brat Ante srušio 476 čunjeva. Da je moglo bolje - svakako je moglo. Posebno što se tiče promašaja koji je ukupno bilo 23 (9 Ivan i 14 Ante).
Inače, prvo mjesto i naslov državnih prvaka za 2015. godinu osvojio je par KK Ponikve Marin Rosandić i Filip Boc, drugo mjesto pripalo je braći Kristijanu i Tomislavu Kerhinu iz istog kluba, dok je treće mjesto osvojio par KK Osijeka Matija Tutnjević i Hrvoje Harkanovac.

POREDAK 

 
InfoStudio.hr