Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

POJEDINAČNO JUNIORSKO PRVENSTVO RH, 28. 12. 2014.
Na zagrebačkim kuglanama "Zagreb" i "Grmoščica" protekle subote i nedjelje igrano je XXIV. pojedinačno prvenstvo RH za juniore U-23 na kojem je nastupio i mlađi junior KK Policajca Ivan Hećimović. Na ovo državno prvenstvo Ivan je dospio tako što je, kao zamjena, upao u kvotu od četiri juniora iz Kuglačke regije Zapad koji su mogli nastupiti na prvenstvu. Pored njega iz KRZ su još nastupili trojica juniora iz MKK Mlake iz Rijeke. Time je Ivan Hećimović ponovo jedini branio boje ogulinskog i županijskog juniorskog kuglanja na jednom državnom prvenstvu.
Što se tiče rezultata Ivana Hećimovića on bi se najbolje mogao opisasti onom poznatom uzrečicom "važno je sudjelovati" jer je od ukupno 32 natjecatelja ostvario plasman na 26. mjesto s ukupno srušenih 952 čunja. Prvoga dana na kuglani "Zagreb" srušio je 483 čunja, a drugi dan na "Grmoščici" skromnih 469. No, ne treba zaboraviti da je Ivan Hećimović još uvijek samo mlađi junior, a ovo prvenstvo juniorsko.
Inače, juniorski prvak postao je Luka Popovčić iz velikogoričkog KK Radnika, drugi je bio Karlo Milinković iz KK Zaprešića, dok je treće mjesto pripalo Marku Filipoviću i KK Osijeka.

POREDAK
 

 
InfoStudio.hr