Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

ODRŽANA GODIŠNJA SKUPŠTINA, 09. 05. 2015.
U protekli petak navečer, u Lovačkom domu "Barutana" u Ogulinu, u nazočnosti većine članova i gostiju, održana je redovna godišnja Skupština KK Policajac Ogulin.
Skupštinom je predsjedavao predsjednik kluba Željko Stipetić koji je Skupštini podnio izvješće o radu za proteklih godinu dana i koje je jednoglasno prihvaćeno. Kapetan muške ekipe Branko Bajt upoznao je članove kluba i ostale nazočne na Skupštini o sportskom uspjehu i rezultatima ekipe KK Policajca u natjecanju 3. HKL Ogulin-Lika u sezoni 2014-15., uz detaljnu analizu postignutih rezultata svakog pojednica u ekipi.
Financijsko izvješće podnio je tajnik Marijan Turković, dok je izvješće Nadzornog odbora podnio član Nadzornog odbora Darko Brbot. Ukratko, financijska situacija u klubu je dobra, na vrijeme su podmirene sve obveze kluba i klub je poslovao u plusu. Nadzorni odbor zaključio je da su svi poslovi i aktivnosti u klubu vođeni po Statutu i zakonu.
Nakon prihvaćanja svih podnijetih izvješća Skupština je prihvatila i prijedog Odluke o izmjenama i dopunama Statuta KK Policajac Ogulin te je donijeta Odluka o imenovanju tajnika Marijana Turkovića za likvidatora kluba u slučaju njegovog prestanka postojanja.
Pri kraju Skupštine prihvaćen je još i Prijedlog rada i financijskog poslovanja za 2015.g., a koje je predložio predsjednik kluba Željko Stipetić.
Od gostiju na Skupštini su bili nazočni predstavnici većine kuglačkih klubova iz Ogulina te načelnik PP Ogulin Dražen Lipošćak i veteran ogulinskog kuglanja i sporta Rade Knežević, koji su se prigodnim riječima obratili Skupštini.
Nakon redovnog djela Skupštine članovi KK Policajca i njihovi gosti nastavili su druženje uz prigodni domjenak. 

 
InfoStudio.hr