Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

BRANKU BAJTU NAGRADA ZA ŽIVOTNO DJELO U SPORTU, 21. 01. 2018.
Na svečanosti održanoj danas u Školskoj sportskoj dvorani u Ogulinu, u nazočnosti mnogih sportašica i sportaša te gostiju, uručene su nagrade najboljima u sportu Grada Ogulina u protekloj 2017.g. Među leauratima je i kuglač i kapetan ekipe KK Policjca Branko Bajt kojemu je dodjeljeno naviše priznanje - nagrada za životno djelo u sportu.
Našem kapetanu upućujemo najiskrenije čestitke, a tko su još dobitnici nagrada u sportu Grada Ogulina za 2017. godinu možete pogledati na stranicama Og-portala.

Branko Bajt rođen je 2. srpnja 1950. godine u Ogulinu. Već od najranije mladosti, u osnovnoj školi, isticao se sportskim angažmanom igrajući mali nogomet i rukomet. Tako je u školskoj godini 1965./1966. nastupao za rukometnu ekipu OŠ „Jure Kaurić“ Ogulin na prvenstvu bivše države SFRJ u rukometu u Zagrebu.

Od 1972. godine aktivno se uključuje u kuglački sport kao aktivni kuglač, najprije u KK „Vatrogasac“, a 1980. godine prelazi u bivši KK „Milicioner“, današnji KK „Policajac“, gdje neprekidno do danas aktivno kugla.

Za vrijeme dugogodišnje kuglačke karijere sa svojim klubom osvojio je niz uspjeha u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji, od čega je za istaknuti plasman KK „Policajca“ u 2. HKLZ u sezoni 2002./2003.

Paralelno s kuglanjem, u vremenu od 1980. godine pa do 1984. godine aktivno se bavio streljaštvom u tadašnjem Streljačkom klubu u Ogulinu.

Tijekom dugogodišnje sportske karijere u KK „Milicioneru“ i kasnije u njegovom slijedniku KK „Policajcu“ u više navrata vrlo uspješno je obnašao dužnost tajnika kluba, blagajnika, a i dan danas je kapetan muške ekipe KK „Policajca“.

Dugogodišnji je kuglački sudac i danas aktivan u Zboru kuglačkih sudaca Ogulin.

Svojim dugogodišnjim aktivnim sudjelovanjem u sportu Grada Ogulina, bilo kao natjecatelj, sportski dužnosnik ili sudac, ostavio je duboki trag, posebno u kuglačkom sportu, te je jedan od rijetkih koji se, kao aktivni igrač, kuglanjem bavi već 45 godina neprekidno. Svo to vrijeme, svojim sportskim rezultatima i posebno uzornim sportskim ponašanjem, služio je i još uvijek služi kao uzor mnogim mladim kuglačima.


 


 

 
InfoStudio.hr