Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

PRVACI!!!, 11. 03. 2018.
U zadnjem 14. kolu 3. HKLZ Ogulin-Lika kuglači KK Policajca su uvjerljivom pobjedom protiv druge ekipe KK Kleka od 7:1 (15:9) uz 211 čunjeva prednosti (3219:3008) osigurali naslov prvaka za sezonu 2017/2018. te izborili plasman u viši rang natjecanja.
Ako je i bilo nekih bojazni da će "policajci"sami sebi prirediti neke neugosnosti, kao što je bilo prošlo kolo protiv kk Euphorie, sve dvojbe su nestale već u prvom bloku igrača kada je igrač KK Kleka 2 Tomislav Stipetić zbog ozljede morao predati svoj dvoboj protiv Danka Gašparovića već nakon tri odigrana seta, a njegova ekipa nije imala zamjene (?!). Tako je mladi Tomislav Stipetić ostao na 390 srušenih čunjeva pa je Danko Gašparović zabilježio laganu pobjedu uz čak 145 čunjeva prednosti. U tom istom bloku igrača pojedinačnu pobjedu za KK Policajac osvojio je i Nenad Plivelić protiv Zvonka Magdića.
U drugom bloku igrača pojedinačnim pobjedama Mladena Hećimovića nad Mateom Benovićem i Ivanke Rebrović protiv Mile Štrka pobjeda i naslov prvaka su definitivno potvrđeni.
Formalnost do kraja odradio je Božo Pavlaković pobjedom protiv Matije Cindrića, pri čemu je Božo Pavlaković, srušivši 554 čunja, postao i najbolji pojedinac u redovima svoje ekipe. Anton Marković je svoj dvoboj protiv izvrsnog Zlatana Mazora (najbolji igrač utakmice s 567 srušenih čunjeva) izgubio ali to više nije bilo bitno.
KK Policajac je, nakon višegodišnjih pokušaja, ipak uspio plasirati se u viši rang natejcanja tj. u 2. HKLZ, za koju će se morati dobro pripremiti i igrački osvježiti.
Za napomenuti je da je titulu najboljeg igrača 3.HKLZ Ogulin-Lika u ovoj sezoni zasluženo osvojio Anton Marković dok je Nenad Plivelić treći.

KK Klek II - KK Policajac - zapsinik

Stoje: Marijan Turković (tajnik), Mirko Birač, Ivan Salopek, Ivanka Rebrović, Mladen Hećimović, Branko Bajt, Zlatko Neralić i Danko Gašparović
Čuče: Ivan Hećimović, Božo Pavlaković, Anton Marković i Nenad Plivelić
 

 
InfoStudio.hr