Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

IZBORNA SKUPŠTINA, 22. 04. 2018.
Danas, dana 22. travnja 21018.g.u Domu Dobrotvornog podupirajućeg društva "Sveti Rok - Lomost" u Ogulinu održana je godišnja i izborna Skupština KK Policajac Ogulin. Na Skupštini je, osim većine članova kluba, bio nazočan i veći broj gostiju koji su svojim prisustvom uveličali ovaj skup. Između ostalih, Skupštini su nazočili predsjednik Kuglačkog saveza Karlovačke županije g. Josip Latković, predsjednik Sportske zajednice Grada Ogulina g. Dražen Cindrić i načelnik Policijske postajhe Ogulin g. Goran Vukelja.
Skupštinu je otvorio i vodio predsjednik Željko Stipetić, koji je podnio i izvješće o radu u proteklom jednogodišnjem razdoblju. Na Skupštini su još podnijeta i izvješća o financijskom stanju te izvješće Nadzornog odbora, a sva ta izvješća od strane članova kluba jednoglasno su prihvaćena.
Prilikom izbora novih članova tijela upravaljanja kluba jednoglsno su prihvaćeni prijedlozi koje je donio Izvršni odbor na svojoj sjednici održanoj 16. travnja 2018.g. Tako je za predsjednika kluba u novom četverogodišnjem mandatu ponovo izabran Željko Stipetić, za tajnika Marijan Turković, a za preostala tri člana Izvršnog odbora Branko Bajt, Ivica Gašparović i Anton Marković. U novi Nadzorni odbor izabrani su Ivanka Rebrović, Tihomir Cindrić i Božo Pavlaković, dok je za predsjednika Disciplinskog suda izabran Mladen Hećimović, a za članove Darko Brbot i Nenad Plivelić.
Na Skupštini je iskorištena prilika za uručenje medalja igračima KK Policajca za osvojeno prvo mjesto u protekloj sezoni natjecanja u 3. HKLZ Ogulin-Lika, kao i pehara, koje je igračima, odnosno predsjedniku kluba uručio predsjednik KSKŽ g. Josip Latković. Odmah zatim tajnica KSKŽ Ivona Škalamera predsjedniku KK Policajca uručila je posebno priznanje KSKŽ za postignute rezultate u protekloj sezoni.
Pozdravnu riječ i čestitke klubu za plasman u viši rang natejcanja na samoj Skupštini uputili su predsjednik KSKŽJosip Latković, predsjednik SZGO Dražen Cindrić te načelnik PP Ogulin Goran Vukleja.
Skupština je završila ugodnim druženjem svih članova kluba i gostiju uz prigodni domjenak.

 

 
InfoStudio.hr