Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

ODLIČAN POČETAK NOVOG PRVENSTVA, 19. 09. 2015.
Na startu prvenstva 3.HKL Ogulin-Lika u sezoni 2015./16.kuglači KK Policajca ostvarili su očekivanu pobjedu. Prva pobjeda i prva dva prvenstvena boda osvojeni su u utakmici protiv KK Vatrogasca iz Otočca koja je odigrana na ogulinskoj gradskoj kuglani "Klek" u subotnje poslijepodne.
U redovima KK Policajca svoju prvu službenu utakmicu odigrao je Zlatko Neralić, koji je u redovnom prijelaznom roku došao iz KK Poštara. Međutim, taj svoj nastup neće pamtiti po uspjehu jer je protiv najboljeg pojednica gostujuće ekipe Gorana Majetića zabilježio uvjerljiv poraz uz tek jedan osvojeni set. Uz njega u prvom bloku igrača za KK Policajac igrao je Božo Pavlaković koji je, najviše zahvaljujući dobroj igri u prva dva seta, pobijedio Želimira Ostojića samo za 16 čunjeva.
U drugom bloku igrača jedina igračica u cijeloj ligi Ivanka Rebrović te Mirko Birač osvojili su nove dvije pojedinačne pobjede i još dva boda za svoju ekipu. Ivanka Rebrović je bez izgubljenog seta deklasirala Davora Kostelca, dok je Mirko Birač, iako je ostvario zapažen rezultat, promijenjivom igrom dozvolio svojem protivniku Davoru Matasiću da mu uzme dva seta.
Na krilima dobrih rezultata i pobjeda svojih prethodnika, u trećem bloku igrača taj uspjeh su ponovili i Nenad Plivelić te posebno Anton Marković, koji je s 572 srušena čunja bio najbolji pojedinac u redovima KK Policajca. Nenad Plivelić je rutinski pobijedio Dražena Netahlija, dok je Anton Marković, jednako kao i Ivanak Rebrović, svojeg protivnika Ivicu Jurkovića pobijedio bez izgubljenog seta.
Sve u svemu, kuglači KK Policajca na početku sezone pružili su dobru igru i ostvarili uvjerljivu pobjedu ali pravo iskušenje dolazi već u srijedu  23.09.2015.g. (dogovorna promjena termina) kada gostuju kod KK Visočice u Gospiću u sklopu 2. prvenstvenog kola, koje je inače na rasporedu slijedeći vikend.

ZAPISNIK

REZULTATI

PLENUM HKRZ 2015., 28. 07. 2015.
U subotu 25.srpnja 2015.g. u Rijeci je održan Plenum kuglačkih klubova Hrvatske kuglačke regije zapa. Ovogodišnjem Plenumu odazvalo se ukupno 50 predstavnika kuglačkih klubova iz četiri županije - Istarska, Ličko-senjska, Karlovačka i Primorsko-goranska - čijih 57 klubova tvore HKRZ.
Plenumom su predsjedavala četvorica aktualnih predsjednika županijskih kuglačkih saveza navedenih županija, a predsjedavajući je bio domaćin, odnosno predsjednik KS Primorsko-goranske županije Tonči Mikac, koji je inače i predsjednik Hrvatskog kuglačkog saveza.
Kao i na svim dosadašnjim Plenumima na početku su podijeljeni pehari i medalje za osvojena prva tri mjesta u ekipnom natjecanju muških 2.HKLZ i 3.HKLZ Karlovac-Gorski Kotar, Ogulin-Lika i Rijeka-Istra te ženske 2.HKLZ/J. Nakon toga prihvaćena su izvješća. Izvješće o radu zadnji puta podnio je dosadašnji voditelj svih natjecanja Nikola Majnarić, kao i finsncijsko izješće, koja su, nakon kraće rasprave većinom glasova prihvaćena.
Možda najznačajnija točka na ovom Plenumu bila je prihvaćanje Poslovnika o radu HKRZ, koji je prihvaćen uz 4 glasa protiv. Tim je dokumentom konačno ustrojen Plenum HKRZ kao udruženje namjenjeno organizaciji kuglačkih natjecanja III. stupnja za KSKŽ Primorsko-goranske, Karlovačke, Istarske i Ličko-senjske.
Na temelju novousvojenog Poslovnika o radu uz 6 glasova protiv i 4 suzdržana izabran je nvoi-stari voditelj HKRZ, koji će voditi 2.HKLZ za muškarce i 2.HKLZ/J za žene, i to u osobi Nikole Majnarića. O njegovim protukandidatima koje je kandidirao KSKŽ Karlovačke županije Zdravku Ceguru i Nikoli Filipoviću nije se niti glasovalo. Za voditelje 3. liga izabrani su kako slijedi: 3.HKLZ Ri-Istra Nikola Majnarić - jednoglasno, 3.HKLZ Ka-G.Kotar Zdravko Cegur većinog glasova predstavnika navedene lige 7/6 i 3.HKLZ Og-Lika Nikola Filipović većinom glasova predstavnika te lige 6/5. Time je nakon dosta napetosti i neizvjesnosti apsolviran najzanimljiviji dio Plenuma.
U nastavku su jop prihvaćene Propozicije natjecanja HKRZ, kao i Kalendar natjecanja HKRZ za sezonu 2015.-2016., a što se tiče Financijskog plana i Cjenika, Plenum je ovlastio Upravni odbor HKRZ da ih usuglasi i donese najkasnije do početka ligaških natjecanja u HKRZ, odnosno do početka rujna 2015.g.

POSLOVNIK O RADU

PROPOZICIJE

KALENDAR

3.HKLZ OG-LIKA - RASPORED

REDOVNI PRIJELAZNI ROK, 10. 07. 2015.
U netom završenom redovnom prijelaznom roku koji je, kao i svake godine do sada, trajao od 20. do 30. lipnja, u redove KK Policajca pristupio je kuglač KK Poštara Zlatko Neralić. Istovremeno iz kluba nije otišao nitko pa je tako muška ekipa brojčano pojačana za jedno ime. Iako Zlatko Neralić spada u starije ogulinske kuglače ipak se radi o još i te kako korisnom i pouzdanom igraču koji ima veliko kuglačko iskustvote se s pravom očekuje da svojim dobrim igrama pridonese što boljim rezultatima KK Policajca u natjecanju 3. HKLZ Ogulin-Lika u narednoj sezoni.
Inače, od ostalih prelazaka ogulinskih kuglača još se dogodio samo prijelaz Rolanda Graovca iz KK Željezničar-branitelja u KK Klek te odlazak više kuglačica iz ŽKK Ogulin u druge ženske kuglačke klubove. Sve registrirane prijelaze Kuglačkog saveza karlovačke županije u redovnom prijelaznom roku možete pogledati OVDIJE.

ODRŽANA GODIŠNJA SKUPŠTINA, 09. 05. 2015.
U protekli petak navečer, u Lovačkom domu "Barutana" u Ogulinu, u nazočnosti većine članova i gostiju, održana je redovna godišnja Skupština KK Policajac Ogulin.
Skupštinom je predsjedavao predsjednik kluba Željko Stipetić koji je Skupštini podnio izvješće o radu za proteklih godinu dana i koje je jednoglasno prihvaćeno. Kapetan muške ekipe Branko Bajt upoznao je članove kluba i ostale nazočne na Skupštini o sportskom uspjehu i rezultatima ekipe KK Policajca u natjecanju 3. HKL Ogulin-Lika u sezoni 2014-15., uz detaljnu analizu postignutih rezultata svakog pojednica u ekipi.
Financijsko izvješće podnio je tajnik Marijan Turković, dok je izvješće Nadzornog odbora podnio član Nadzornog odbora Darko Brbot. Ukratko, financijska situacija u klubu je dobra, na vrijeme su podmirene sve obveze kluba i klub je poslovao u plusu. Nadzorni odbor zaključio je da su svi poslovi i aktivnosti u klubu vođeni po Statutu i zakonu.
Nakon prihvaćanja svih podnijetih izvješća Skupština je prihvatila i prijedog Odluke o izmjenama i dopunama Statuta KK Policajac Ogulin te je donijeta Odluka o imenovanju tajnika Marijana Turkovića za likvidatora kluba u slučaju njegovog prestanka postojanja.
Pri kraju Skupštine prihvaćen je još i Prijedlog rada i financijskog poslovanja za 2015.g., a koje je predložio predsjednik kluba Željko Stipetić.
Od gostiju na Skupštini su bili nazočni predstavnici većine kuglačkih klubova iz Ogulina te načelnik PP Ogulin Dražen Lipošćak i veteran ogulinskog kuglanja i sporta Rade Knežević, koji su se prigodnim riječima obratili Skupštini.
Nakon redovnog djela Skupštine članovi KK Policajca i njihovi gosti nastavili su druženje uz prigodni domjenak.

REDOVNA GODIŠNJA SKUPŠTINA, 22. 04. 2015.

SRETAN USKRS!, 04. 04. 2015.

POBJEDA ZA KRAJ, 28. 03. 2015.
U zadnjem, 22. kolu 3.HKLZ Ogulin-Lika kuglači KK Policajca ostvarili su zasluženu pobjedu, pobjedivši s osnova više srušenih čunjeva jednu od najboljih ekipa ove lige - KK Visočicu iz Gospića, rezultatom 5:3 (14:10) 3221:3086.
Pobjedu "policajci" mogu zahvaiti prije svega jednom od najlošijih pojedinačnih rezutata na utakmici kojeg su napravili gostujući igrači Dragan Delač i Tihomir Plavi protiv Bože Pavlakovića u prom bloku igrača. Naime, njih dvojica zajedno su srušili samo 365 čunjeva, od čega Delač 202 u prvih 60 hitaca, a preostalih 163 Plavi u trećem i četvrtom setu. Pavlaković je tako ostvario pobjedu od nevjerojatnih 212 čunjeva prednosti što gosti u nastavku utakmice nisu mogli nadoknaditi. Inače, u tom prvom bloku igrača kapetak KK Policajca Branko bajt izgubio je za 19 čunjeva od Nikice Došena.
U drugom bloku igrača jedina kuglačica u ekipi KK Policajca Ivanka Rebrović, iako je srušila manje čunjeva, ostvarila je vrlo značajnu pobjeedu protiv Ivana Nikšića, dok je Ivan Hećimović očekivano izgubio od Fabijana Bodlovića.
Treću pojedinačnu pobjedu i presudni bod za konačnu pobjedu za KK Policajac je ostvario najbolji igrač utakmice Anton Marković (596) protiv Milana Majetića, dok je Mladen Hećimović uvjerljivo izgubio od Vlade Alara.
Ovom pobjedom u poslijednjem prvenstvenom kolu KK Policajac je osigurao konačno 5. mjesto na tablici, što je najbolji plasman u prvenstvu od kada je formirana ova liga, tj. u zadnje tri godine.
Tijekoom ove kuglačke sezone ekipu KK Policajca pratile su brojne ozljede tako da je u zadnjih nekoliko utakmica ekipa imala odnosno ostala na samo šest igrača. Zbog ozljeda nisu nastupali cijeli ili veći dio prvenstva Ivica i Danko Gašparović, Ivan Salopek, Mirko Birač i Nenad Plivelić i zato je prava je sreća da je u mini prijelaznom roku iz ŽKK Ogulina došla Ivanka Rebrović koja je, u pravom smislu riječi, iako ima 60 i kusur godina, bila pravo pojačanje.
Sve u svemu, iza kuglača KK Policajca je jedna od rezultatski boljih sezona i da nije bio neočekivanih kikseva (Rakovica, Euphoria, Klek II) konačni plasman bio bi sigurno i bolji. Sada slijedi prvenstvena pauza i priprema za održavanje redovne godišnje skupštine, kao i priprema za narednu kuglačku sezonu.

ZAPISNIK                        KONAČNA TABLICA

NOVI KIKS KK POLICAJCA, 22. 03. 2015.
Kuglači KK Policajca na ovonedjeljnoj prvenstvenoj utakmici predzadnjeg, 21. kola 3.HKLZ Ogulin-Lika ponovo su doživjeli kiks. Nakon neugodnog poraza protiv KK Euphorie u prošlom kolu, danas su s drugom ekipom KK Kleka, koju čine pretežno mlađi juniori ili kadeti, odigrali samo 4:4 (12:12) s time da su mladi kuglači KK Kleka bili bolji u ukupno srušenim čunjevima 3204:3193.
KK Policajac imao je četiri pojedinačne pobjede, a KK Klek II dvije. Za KK Policajac pojedinačne pobjede ostvarili su Ivanka Rebrović i Božo Pavlaković protiv Mile Štrka, odnosno Andrije Božičevića u prvom bloku igrača te Mladen Hećimović protiv Darila Belančića u drugom i Anton Marković protiv Marina Butkovića u trećem bloku igrača. Poraz su doživjeli kapetan Branko Bajt protiv Tomislava Stipetića i Ivan Hećimović protiv Zlatrana Mazora.
Za naglasiti je da je Ivanka Rebrović na ovoj utakmici bila najbolji igrač(ica) u redovima KK Policajca s 547 srušenih čunjeva, dok je najbolji pojedinac na utakmici bio mladi Tomislav Stipetić s respektabilnih 588 srušenih čunjeva.
U zadnjem 22. kolu KK Policajac je domaćin gospićkoj ekipi KK Visočice, koja je u ovom kolu iznenađujuće također kiksala protiv KK Gacke iz Otočca. Za KK Visočicu ta utakmica nema nikakvu natjecateljsku važnost dok bi eventualna pobjeda KK Policajca bila zalog za osvajanje 5. mjesta. Termin utakmice zbog zamolbe Gospićana za promjenom još nije poznat.

ZAPISNIK

<< Novije 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Starije>>

 
InfoStudio.hr