Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

KK POLICAJAC - KK VISOČICA 6 : 2 , 23. 11. 2013.
Zahvaljujući ponajprije odličnom nastupu Antona Markovića (u sedam kola četiri puta najbolji u ekipi) kuglači KK Policajca osvojili su bodove u prvenstvenoj utakmici 7. kola 3.HKL Ogulin-Lika protiv KK Visočice iz Gospića. S ukupno sručenih 3204 čunja pobijedili su rezultatom 6:2 (14,5:9,5), pri čemu su Gospićani srušili 3151 čunj.U prvom bloku igrača za "policajce" su nastupili kapetan Branko Bajt i povratnik u ekipu Božo Pavlaković. Obadvojica su ostvarili pojedinačne pobjede i to Bajt protiv Dragana Delača, a Pavlaković protiv Vlade Alara. Posebno je bio zanimljiv dvoboj Pavlakovića i Alara, kojega je domaći kuglač dobio za svega dva čunja.Međutim, u drugom bloku igrača gosti su poravnali rezultat ostvarivši dvije pojedinačne pobjede. Najbolji gostujući igrač Milan Zdunić bez problema je pobijedio Mladena Hećimovića, dok je Boris Sušić izdržao sve napade domaćeg igrača Nenada Plivelića i uspio ga pobijediti za dva čunja.

ZAPISNIK

KK POLICAJAC GS - KK POLICAJAC OG 5 : 3, 17. 11. 2013.
Od ukupno tri KK Policajca u Kuglačkoj regiji zapad dva se natječu u 3.HKLZ Og-Lika - gospićki i ogulinski. Njihov međusobni dvoboj, u sklopu 6. prvenstvenog kola, odigran u Gospiću na kuglani Hotela "Ante" pripao je Gospićanima. KK Policajac Gs pobijedio je KK Policajac Og s rezulatom 5:3 (16:8) i 2996:2919 u ukupno srušenim čunjevima.
Oslabljena ekipa ogulinskih "policajaca", bez Bože Pavlakovića, ipak je u Gospić otputovala u nadi da će izvojevati pobjedu protiv svojih gospićkih kolega. međutim, kuglači gospićkih "policajaca" odigrali su jednu od svojih boljih utakmica i zasluženo pobijedili.
U prvom bloku igrača, koji je završio izjednačeno 1:1, bod za ogulinski KK Policajac izborio je kapetan Branko Bajt protiv Marijana Bunčića i zamjene mu Željka Medunića. S druzge strane, Mladen Hećimović uvjerljivo je izgubio od Andrja Duića pa je utakmica nastavljena u potpunoj neizvjesnosti.
U drugom bloku igrača obadvojica kuglača KK Policajca iz Ogulina - Nenad Plivelić i Ivan Salopek, uvjerljivo su izgubili od svojih protivnika Darka Borčića odnosno Petra Frkovića i to svaki uz 48 čunjeva minusa tako da je bilo iluzorno očekivati neki preokret u zadnjem bloku igrača.

ZAPISNIK

KK POLICAJAC - KK ŽELJEZNIČAR BRANITELJ 5 : 3, 09. 11. 2013.
U 5. kolu 3. HKLZ Ogulin-Lika, u ogulinskom gradskom derbiju, kuglači KK Policajca ostvarili su vrijednu pobjedu protiv KK Željezničar-branitelja 5:3 (12,5:11,5), a u ukupno srušenim čunjevima 3224:3201.
Početak utakmice nije davao nadu "policajcima" jer su "željezničari" na samom startu poveli 2:0. Za KK Policajac u tom prvom bloku igrača nastupili su Božidar Pavlaković i Mirko Birač protiv Vlade Idžana i Milana Ostovića. Pavlaković je glatko izgubio mada konačni učinak to ne pokazuje. Razlika ui čunjevima biloa je svega tri čunja za Idžana ali je ovaj osvojio prva tri seta i riješio dvoboj. S druge strane Mirko Birač je dvoboj protiv Milana Ostovića izgubio u zadnjem, četvrtom setu i to na način da je ostao kratak za pola seta, iako je ukupno srušio 4 čunja više.
Drugi blok igrača vratio je utakmicu u neizvjesnost. "Policajci" Nenad Plivelić i Branko Bajt ostvarili su pojedinačne pobjede protiv svojih protivnika Ivice Puškarića te Josipa Vučića i zamjene mu Nikole Birača. Pri tome su ostvarili i značajniju prednost u srušenim čunjevima.

ZAPISNIK

KK RAKOVICA - KK POLICAJAC 5 : 3, 27. 10. 2013.
Na prvom pravom gostovanju u 4. kolu 3. HKLZ Og-Lika kuglači KK Policajca doživjeli su svoj drugi poraz u tekućem prvenstvu. Na kuglani Hotela Jezero na Plitvicama domaća ekipa KK Rakovice pobijedila je rezultatom 5:3 (15:9), u ukupno srušenim čunjevima 3122:3064.Iako se od "policajaca" nije očekivala pobjeda u ovoj utakmici, nakon prva dva bloka igrača izgledi im nisu bili loši. Najprije je u prvom bloku Božo Pavlaković, najbolji pojedinac u svojoj ekipi, uvjerljivo pobjedio Stipu Krizmanića, a onda je u drugom bloku igrača pobjedu zabilježio i odlični Branko Bajt protiv Dane Gašparovića. S druge strane Mirko Birač i Nenad Plivelić izgubili su svoje dvoboje protiv Slavka Kolara odnosno Milana Mlinarića. Rezultat, prije odlučujućeg trećeg bloka, bio je 2:2 i 20 čunjeva prednosti za KK Policajac.

ZAPISNIK

KK POLICAJAC - KK GACKA 1 : 7, 19. 10. 2013.
Kuglači KK Policajca i drugoj sezoni 3.HKL Ogulin Lika izgubili su kao domaćini prvenstvenu utakmicu protiv kuglača KK Gacke iz Otočca. Ovaj puta rezultatom 1 : 7 uz čak 185 čunjeva zaostatka - 3146:3331 (7,5:16,5).
Jedinu pojedinačnu pobjedu za KK Policajac ostvario je Anton Marković, koji je ujedno bio i najbolji pojedinac u svojoj ekipi. Pobijedio je Ivicu Atalića i to na setove (2,5:1,5) iako je srušio ukupno tri čunja manje. Svi ostali igrači KK Policajca izgubili su svoje pojedinačne dvoboje.
U ovoj utakmici ekipa KK Policajca bila je bez Danka Gašparovića, koji je ozlijeđen, pa je u prvom bloku igrača, uz standardnog Božu Pavlakovića, nastupio NBenad Plivelić. Božo Pavlaković protiv Nikole Kraljića osvojio je dva seta ali je srušio manje čunjeva. Ista situacija je bila i kod Nenada Plivelića koji je za svega četiri čunja izgubio bod.

ZAPISNIK

KK EUPHORIA - KK POLICAJAC 2 : 6, 12. 10. 2013.
Drugo kolo,, druga pobjeda i to identičnim rezultatom. Ovaj puta, kao gosti na domaćoj kuglani, kuglači KK Policajca pobijedili su kuglače KK Euphorie rezultatom 6:2 (17:7) odnosno 3140:2958 u ukupno srušenim čunjevima.
U prvom bloku igrača Božidar Pavlaković i Danko Gašparović rutinski su ostvarili pojedinačne pobjede protiv Ivice Brozovića odnosno Borisa Kneževića te je tako KK Policajac poveo 2:0 i stekao veliku prednost od preko 80 čunjeva.
U drugom bloku igrača odličnom igrom Mirko Birač je protiv Marijana Sopeka osvojio i treću pojedinačnu pobjedu za KK Policajac, čime je utakmica bila praktički odlučena. S druge strane, tračak nade KK Euphoriji otvorio je Tomica Kurelac, pobjedivši najmlađeg igrača na utakmici Ivana Hećimovića za devet čunjeva, iako je Ivan Hećimović nakon tri seta bio u prednosti.

ZAPISNIK

KK POLICAJAC - KK VATROGASAC 6 : 2, 05. 10. 2013.
Pobjedom u 1. kolu protiv KK Vatrogasca iz Otočca kuglači KK Policajca otvorili su prvenstvenstvene utakmice na ogulinskoj kuglani "Klek" u sezoni 2013-2014. Iako su pobijedili "policajci" nisu pružili igru koja se od njih očekuje. Zahvaljujući samo očitoj indisponiranosti gostujućih kuglača, sa svega 3104 čunja zabilježena je vrijedna pobjeda na početku sezone. Teško je očekivati u nastavku prvenstva da će se s takvim brojem srušenih čunjeva moći bilo koga pobijediti. Barem na kuglani u Ogulinu. Ukupni rezultat na kraju utakmice bio je 6:2 (13:11) te 3104:3042 u ukupno srušenim čunjevima.
Jedini kuglač u redovima KK Policajca koji je koliko-toliko zadovoljio je kapetan Branko Bajt koji je sa srušenih 544 čunja s lakoćom pobijedio Darka Aleškovića i pri tome stvorio solidnu razliku u čunjevima. Bilo je to u drugom bloku igrača u kojem je još i Danko Gašparović osvojio pojedinačni bod odnosno pobjedu nad čak dvojicom protivnika - Davorom Matasićem i Damirom Špoljarićem. Međutim, Danko Gašparović pobjedu je ostvario sa skromnih 495 srušenih čunjeva i bio je najlošiji pojedinac u svojoj ekipi.

ZAPISNIK

REDOVNI PRIJELAZNI ROK, 10. 07. 2013.
Najvažnija vijest nakon netom završenog redovnog prijelaznog roka za kuglačice i kuglače jeste da KK Policajac u narednoj kuglačkoj sezoni 2013-2014 neće imati žensku ekipu. Naime, nakon nekoliko godina «krpanja» ženske ekipe dvojno registriranim kuglačicama iz KK Mlake, za slijedeću prvenstvenu sezonu niti to više ne bi pomoglo jer se i ove godine nastavilo osipanje «policajki». Zbog takve situacije jedina logična odluka je bila prestanak natjecanja. Svim kuglačicama dane su ispisnice pa su tako Maja Stipetić i Nikolina Marković pristupile KK Rijeci, Matea Gašparović i Nives Poljak otišle su u ŽKK Split, Nevenka Bartolović vratila se natrag u KK Mlaku, a jedino Ana Puškarić i Valentina Prpić nisu pronašle novi klub. Međutim, za razliku od Ane Puškarić koja se zbog obveza na radnom mjestu privremeno odrekla kuglanja, za Valentinu Prpić ostavljeno je mjesto u muškoj ekipi KK Policajca kako ne bi imala prekid u treniranju i igranju do eventualnog pronalaska boljeg kluba.

Što se tiče muške ekipe, najznačajnija novost je da je redove KK Policajca napustio najbolji igrač protekle sezone Tomislav Grdić. Potpisao je za KK Klek što je možda i njegova logična odluka budući da se KK Klek očito okreće domaćim kuglačima. Ispisnicu iz KK Policajca zatražio je i mladi Josip Skorić odnosno njegov otac, očito nezadovoljni statusom u KK Policajcu. Zadnjeg dana prijelaznog roka potpisao je za KK Klek gdje ga čeka mjesto u drugoj ekipi.
Da prijelazni rok ipak ne bude samo u znaku odlazaka iz kluba pobrinuo se Božidar Pavlaković koji je iz KK Kleka prešao u redove KK Policajca. Njegovim dolaskom u KK Policajac ekipa će donekle nadoknaditi odlazak Tomislava Grdića ali i pozitivno utjecati na sve igrače, kako je to bilo i pred dvije godine kada je Božo jednu polusezonu odigrao za KK Policajac.

Prijelazi - KSKŽ

Prijelazi - KSPGŽ


<< Novije 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Starije>>

 
InfoStudio.hr