Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

SRETAN BOŽIĆ I NOVA GODINA!!!, 23. 12. 2011.

KUGLAČI ISPALI, 20. 12. 2011.
Kugtlači KK Policajca već u 1. kolu ispali su iz daljnjeg kup natjecanja od zonskog ligaša KK Željezničar-branitelja iz Ogulina. Izgubili su "policajci" identičnim rezultatom kakvim su pred tjedan dana u prvoj utakmici pobijedili (5:3), uz isti omjer osvojenih setova (13:11) ali uz nešto slabije čišćenje u obadvije utakmice (2053:2082). Rezultat uzvratne utakmice, u kojoj su "željezničari" bili domaćini, bio je 5:3 (13:11) te 3149:3138 u ukupno srušenim čunjevima.
Za KK Policajac igrali su Luka Damjnaić (504), Mladen Hećimović (504), Mirko Birač (503), Ivica Gašparović (516), Anton Marković (550) te Matija Cindrić (561), koji je opet bio najbolji pojedinac susreta.
Pojedinačne pobjede ostvarili su Mladen Hećimović, Anton Marković i Matija Cindrić.
U ekipi KK Policajca nedostajali su ozlijeđeni Nenad Plivelić i Danko Gašparović i upravo tu treba tražiti razloge ispoadanja već na samom početku kup natjecanja odnosno u 1. kolu.

  Kup utakmica KK Željezničar-br. - KK Policajac - zapisnik

POLICAJKE NA DRŽAVNOM JUNIORSKOM PRVENSTVU, 18. 12. 2011.
Jučer i danas kuglačice KK Policajca Nikolina Marković, Valentina Prpić, Ana Puškarić i Maja Stipetić ali i Matea Gašparović (dvojno registrirana za KK Mlaku iz Rijeke), zajedno s trenerom Željkom Stipetićem, sudjelovale su na XXI. pojedinačnom prvenstvu RH za juniorke U-23 u Slavonskom Brodu. Prvenstvo se igralo na stazama kuglane "Vijuš", prvog dana na stazama V do VIII, a drugi dan na stazama I do IV.
Nakon dvodnevnog programa najbolja juniorka u RH za 2012. godinu je kuglačica KK Mlake iz Rijeke Snježana Kramar, na drugom mjestu je njezina klupska kolegica Maja Nanić dok je treće mjesto osvojila Tihana čavlović iz KK Endi-Tekstilac iz Zagreba.
Najbolje plasirana "policajka" je Valentina Prpić na 5. mjestu, a ostale su Matea Gašparović na 8., Nikolina Marković na 11., Maja Stipetić na 18. i Ana Puškarić na 21. mjestu.
Dvojno registrirane kuglačice KK Mlake i KK Policajca Marina Bašić Palković i Martina Nanić zauzele su 14. odnosno 20. mjesto od ukupno 32 natjecateljice.

XXI. poj. prvenstvo RH - juniorke U-23 - konačni poredak

JOŠ JEDNA UVJERLJIVA POBJEDA KUGLAČA, 17. 12. 2011.
Još jednu uvjerljivu prvenstvenu pobjedu, s preko 200 čunjeva više srušenih čunjeva, ostvarili su danas kuglači KK Policajca. U utakmici 10. kola 3. HKL zapad bili su bolji od KK Hrvatskog branitelja iz Pule te tako ostvarili drugu prvenstvenu pobjedu za redom. Inače, ovo je zadnje prvenstveno kolo koje se igra još u ovoj kalendarskoj godini, nakon čega slijedi božićna i novogodišnja stanka. Nastavak i zadnja utakmica jesenskog dijela prvenstva slijedi 14. siječnja 2012.g. I u tom kolu kuglači KK Policajca bit će domaćini, a u goste će doći kuglači KK Kupe iz Ozlja. Nakon toga, tjedan dana kasnije, u prvom kolu proljetnog dijela prvenstva"policajci" će opet biti domaćini i to kuglačima KK Skrada. Dakle, cijeli niz utakmica na domaćoj kuglani i prilika za osvajanje što više prvenstvenih bodova.
Inače, u današnjoj utakmici KK Policajac je pobijedio rezultatom 7:1 (16,5:7,5) i 3310:3103 u ukupno srušenim čunjevima.
Nakon dužeg vremena danas u prvom bloku igrača za KK Policajac nije zaigrao ozlijeđeni Nenad Plivelić tako da je uz standardnog Danka Gašparovića zaigrao Tomislav Grdić, kapetan ekipe u odsutnosti pravog kapetana Branka Bajta. Međutim, za razliku od Danka Gašparovića koji je, iako ne baš zapaženom igrom i brojem srušenih čunjeva, lako pobijedio svojeg protivnika Enia Mendicu, Tomislav Grdić je već nakon prva dva seta, koja je izgubio, od kapetana gostiju Šime Karamarka, bio zamijenjen od Mladena Hećimovića, kojem je to prvi nastup u ekipi ove sezone. No, Mladen Hećimović uspio je tek osvojiti jedan set pa njegov učinak zbrojen s učinkom Tomislava Grdića nije bio dovoljan za ostvariti nešto više od gubitka boda. D. Gašparović - E. Mandica 526:500 (2:2) i Grdić/Hećimović - Karamarko 501:511 (1:3).

KK Policajac - KK Hrvatski branitelj - zapisnik

 3.HKL zapad 10.kolo

IVICA GAŠPAROVIĆ NOVI PREDSJEDNIK ŠKOG, 14. 12. 2011.
Ivica GašparovićU utorak 13. prosinca 2011.g. održana je izborna godišnja Skupština Škole kuglanja Ogulin. Mjesto dosadašnjeg predsjednika Željka Stipetića u novom četverogodišnjem mandatu zauzet će dosadašnji član Upravnog odbora Ivica Gašparović. Željko Stipetić i Marijan Turković i nadalje će ostati u Upravnom odboru.
Tako su jednoglasno odlučili članovi  Skupštine kojoj su se odazvali svi redovni članovi osim opravdano odsutnog Branka Bajta. Skupština je održana u prostorijama KK Policajca u zgradi PP Ogulin.
Novoizabrani predsjednik Ivica Gašparović zahvalio se članovima Skupštine na ukazanom povjerenju i obećao da će sve poduzeti da se Škola kuglanja Ogulin u punom smislu aktivira i da dobije ravnopravan status u Športskoj zajednici Grada Ogulina. Za to u Školi kuglanja Ogulin postoje svi preduvijeti - materijalni i kadrovski, a što je najvažnije, postoji i volja za odgajanjem kuglačkog podmlatka.
Na novoizabranom Upravnom odboru je da na prvoj sjednici izabere tajnika (do sada je to bio Marijan Turković), nakon čega treba u Uredu državne uprave izvršiti prijavu promjena te ishoditi novo Rješenje. Za očekivati je da će sve to biti napravljeno još do kraja ove godine, a onda će se donijeti plan i program rada za 2012. godinu.

KUGLAČI STARTALI POBJEDOM U KUPU, 13. 12. 2011.
Kuglači KK Policajca ove kuglačke sezone po prvi puta natječu se i u kupu. Natjecanje, koje nije obvezno i koje se igra u dvije utakmice na bolji ukupni rezultat, započeli su kao domaćini i to pobjedom protiv ogulinskog zonskog ligaša KK Željezničar-branitelja.  Kup utakmice inače se igraju tijekom tijedna u terminima treninga klubova prema dogovoru. U prvoj utakmici protiv KK Željezničar-branitelja kuglači KK Policjaca pobijedili su tijesno 5:3 (13:11) zahvaljujući većem broju ukupno srušenih čunjeva - 3257:3222.
Pojedinačne pobjede za KK Policajac osvojili su Luka Damjanić u drugom bloku te Danko Gašparović i Anton Marković u zadnjem-trećem bloku igrača. Matija Cindrić i Tomislav Grdić, kjega je nakon 60 hitaca zamijenio Mirko Birač, u prvom bloku te Ivica Gašparović u drugom bloku igrača, izgubili su protiv svojih protivnika.
Najbolji pojedinac susreta bio je "policajac" Danko Gašparović s 577 srušenih čunjeva dok su Luka Damjanić i Anton Marković srušili po 561 čunj. Kod "željezničara" najbolji pojedinac bio je Nikola Birač (rođeni brat Mirka Birača) s 574 srušena čunja.
Uzvratna utakmica igra se u slijedeći ponedjeljak, također u terminu treninga KK Policajca, s početkom u 17.30 sati.

Kup utakmica KK Policajac - KK Željezničar-br. - zapisnik

SREBRO MATEI - JOŠ TRI NA DRŽAVNO, 11. 12. 2011.
Jučer i danas na riječkim kuglanama SRC Mlaka i SRC 3. maj održano je pojedinačno prvenstvo Kuglačke regije zapad za juniorke U-23, koje je ujedno i izlučno natjecanje za plasman na pojedinačno prvenstvo RH u toj kategoriji. Inače, pojedinačno prvenstvo RH za juniorke i juniore održat će se 17. i 18. prosinca ove godine u Slavonskom Brodu na tamošnjoj osmerostaznoj kuglani u sklopu sportske dvorane "Vijuš" izgrađenoj i otvorenoj 2009.g.
Iako u dresu dvojno registriranog kluba KK Mlaka, Ogulinka i stalna članica ekipe KK Policajca Matea Gašparović ponovo je briljirala i, nakon dva nastupa, osvojila ukupno drugo mjesto i srebnu medalju. Jučer je na kuglani Mlaka srušila 559, a danas na kuglani 3. maj 581 čunj. Bolja od nje za samo 24 čunja bila je jedino Snježana Kramar iz KK Mlake dok je treće mjesto pripalo, također članici KK Mlake, Niki Cvitković.

Pojedinačno prv. KRZ za juniorke U-18 - konačni poredak

KONAČNO POBJEDA!, 10. 12. 2011.
Matija Cindrić - opet najboljiI to smo dočekali. Prije svega prvenstvenu pobjedu kuglača, a posebno, nakon dugo, dugo godina, i pobjedu u prvenstvenoj utakmici s nekim ogulinskim klubom. KK Policajac je u 9. kolu 3. HKL zapad pobijedio KK Poštara. I to tako uvjerljivo i superiorno da je jednostavno za ne povjerovati da KK Policajac za KK Poštarom do ove utakmice u prvenstvu zaostajao čak sedam bodova. Konačni rezultat bio je 7:1 za KK Policajac, 17:7 u setovima te uz skoro prvoligaških 3451:3251. Ravnih 200 čunjeva više.
Međutim, ono što se događalo uoči ove utakmice zaista zaslužuje da bude spomenuto. Naime, prema rasporedu odigravanja prvenstvenih utakmica ova utakmica se trebala igrati sutra u nedjelju 11.12.2011.g. u 10.00 h. Međutim, odlukom voditelja natjecanja kuglačkih liga Regije zapad Nikole Majnarića u zadnji čas je pomaknuta za dan ranije jer je ekipa koja vedri i oblači (najviše ipak oblači) ogulinskim kuglanjem i športom općenito, bez znanja i obavještavanja voditelja natjecanja i obadva kluba, uzurpirala cijelu nedjelju za odigravanje ekipnog prvenstva RH za kadetkinje U-14. Bahatost i nedostatak elementarne pristojnosti svakako. A kada još iza svega stoji osoba protiv koje se vodi kazneni postupak i koja po Zakonu o športu uopće ne bi smjela obavljati bilo kakve poslove u i oko športa onda na to više ne treba nikakav komentar. To je trenutna slika Hrvatskog kuglačkog saveza i tzv. Športske zajednice Grada Ogulina.
No, bez obzira na sve to utakmica između KK Policajca i KK Poštara protekla je u dobroj atmosferi. KK Policajac je nakon prvog bloka igrača poveo 2:0 te ravnih 100 čunjeva prednosti. Nenad Plivelić i Danko Gašparović uvjerljivo su pobjedili nekadašnje "policajce" Rolanda Graovca i Stevu Šlata te time u korist svojeg kluba usmjerili daljnji tijek utakice. Plivelić - Graovac 570:534 (3:1) i D. Gašparović - Šlat 590:526 (4:0).

KK Policajac - KK Poštar - zapisnik

3.HKL zapad 9.kolo

<< Novije 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Starije>>

 
InfoStudio.hr