Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

UVJERLJIV PORAZ PROTIV GACKE, 25. 02. 2018.
U utakmici 12. kola 3.HKLZ Ogulin-Lika između domaće KK Gacke i KK Policajca, koja je odigrana sinoć na Gradskoj kuglani u Otočcu, uvjerljivo su pobijedili domaći kuglači rezultatom 7:1 (15:9), uz ukupni omjer srušenih čunjeva 3333:3207 u korist domaće ekipe.
Premda su već u ovoj utakmici eventualnom pobjedom kuglači KK Policajca mogli praktički osigurati naslov prvaka u tome nisu uspjeli jer su naišli na raspoložene domaćine koji su tek u zadnjem bloku igrača izgubili svoj jedini pojedinačni dvoboj i to onaj između Dinka Sekule i Antona Markovića. Pri tome je Marković sa srušenih 560 čunjeva bio i najbolji igrač u ekipi KK Policajca. Svi ostali igrači KK Policajca izgubili su svoje pojedinačne dvoboje.
U prvom bloku igrača Ivanka Rebrović, iako je fenomenalno započela i uvjerljivo dobila prvi set, na kraju je izgubila od Željka Bićanića, a izgubio je i Danko Gašparović protiv Dejana Janjatovića osvojivši tek jedan set.
U drugom bloku igrača Božo Pavlaković se do kraja borio za pobjedu protiv Nikole Kraljića ali je na kraju ipak izgubio. S druge strane Mladen Hećimović je bez osvojenog seta uvjerljivo  izgubio od Tomislava Atalića.
Peti pojedinačni poraz u redovima KK Policajca zabilježio je Nenad Plivelić tijesno izgubivši protiv Željka Odorčića.
Bez obzira na ovaj neugodan poraz kuglači KK Policajca još uvijek sve drže u svojim rukama. Naime, do kraja su preostala sasmo dva prvenstvena kola u kojima se "policajci" najprije kao domaćini sastaju protiv KK Euphorie, a u zadnjem kolu "gostuju" kod druge ekipe KK Kleka. Za napomenuti je da su u ovom kolu i kuglači KK Euphorie svojom pobjedom protiv KK Vatrogasca iste praktično izbacili iz daljnje borbe za vrh jer su ih pobjedom protiv KK Policajca već pretekli kuglači KK Gacke. Eventualnom pobjedom protiv KK Željezničara-branitelja, a sve drugo bilo bi veliko iznenađenje, kuglači KK Poštara preskočili bi i KK Vatrogasca i KK Gacku te bi samo s bodom manje bili najbliži pratitelji KK Policajca. Međutim, kuglačima KK Poštara predstoji teško gostovanje u zadnjem kolu kod KK Gacke pa sve to ide na ruku KK Policajcu koji bi s dvije pobjede u zadnja dva kola bio siguran prvak. Raspored do kraja prvenstva možete pogledati ovdije.

KK Gacka KK Policajac - zapisnik

POLICAJCIMA GRADSKI DERBI, 18. 02. 2018.
U derbiju 11. kola 3.HKLZ Ogulin-Lika, u kojem je vodeći KK Policajc "ugostio" kuglače trećeplasiranog KK Poštara, uvjerljivu pobjedu i važne bodove osvojili su "policajci". KK Policajac je pobijedio rezultatom 7:1 (17:7) uz čak 137 čunjeva prednosti - 3295:3158.
Od šestorice kuglača KK Policajca koji su zaigrali u ovoj utakmici pojedinačnu pobjedu ostvarilo je njih petorica. U prvom bloku igrača to je uspjelo Danku Gašparoviću protiv Krunoslava Lovrića i zamjene mu Albina Ivankovića te Nenadu Pliveliću protiv Ivana Stipetića.
U drugom bloku igrača pojedinačne pobjede za KK Policajac ostvarili su Ivanka Rebrović protiv Davora Stipetića i Mladen Hećimović protiv MIlana Domitrovića.
U trećem bloku igrača petu pojedinačnu pobjedu za KK Policajac ostvario je najbolji igrač u redovima svoje ekipe Božo Pavlaković (583 srušena čunja) protiv Gorana Lovrića, dok je jedini bez pobjede ostao Anton Marković u dvoboju protiv najboljeg igrača utakmice Zvonka Salopeka (590 srušenih čunjeva).
KK Policajcu na ruku je išao i rezultat drugog gradskog derbija, onog u Otočcu, između drugoplasiranog KK Vatrogasca i četvrtoplasirane KK Gacke. U tom dvoboju pobjedu su odnijeli kuglači KK Gacke i tako omogućili KK Policajcu da se za dva boda odmakne od pratnje KK Vatrogasca.
U slijedećem 12. kolu kuglači KK Policajca gostuju u Otočcu i to upravo protiv KK Gacke, gdje pozitivnim rezultatom mogu doći skroz blizu osvajanja naslova prvaka jer su do kraja ostala samo tri kola u kojima je KK Policajcu za prvo mjesto dovoljno osvojiti četiri boda. Utakmica protiv KK Gacke igra se na novoj gradskoj kuglani u Otočcu u subotu 24. veljače 2018.g. u 18,00 sati.

KK Policajac - KK Poštar - zapisnik

OPET NA VRHU, 12. 02. 2018.
Maksimalnom pobjedom od 8:0 (17:7) 3291:3021 u 10. kolu 3.HKLZ Ogulin-Lika protiv KK Željezničar-branitelja KK Policajac se vratio na vrh prvenstvene ljestvice. Pri tome mu je umnogome pomogao gradski rival KK Poštar koji je ostvario uvjerljivu domaću pobjedu protiv do jučer vodećeg KK Vatrogasca iz Otočca. K tome se KK Poštar na samo bod približio vodećem dvojcu - KK Policajcu i KK Vatrogascu te istaknuo ozbiljnu kandidaturu za osvajanje naslova prvaka jer su do kraja prvenstva preostala samo četiri kola. Jedna od ključnih utakmica koja će direktno krojiti vrh prvenstvene ljestvice igrat će se u subotu 17. 2. 2018.g. na ogulinskoj gradskoj kuglani gdje vodeći KK Policajac ugošćuje KK Poštara.
U sinoćnjoj utakmici, u kojoj su kuglači KK Policajca bili gosti, KK Željezničar-branitelj u niti jednom trenutku nije pokazao ambicije da ostvari nešto više od uvjerljivog poraza. Već u prvom bloku igrača, u kojem su za KK Policajc zaigrali Ivanka Rebrović protiv Milana Ostovića i povratnik u ekipu Danko Gašparović protiv Dragana Vučića, KK Policajac je ostvario dvije pojedinačne pobjede i upisao dva boda.
U istom ritmu nastavilo se i u drugom i trećem bloku igrača. Najprije su, također povratnik u ekipu Nenad Plivelić i Mladen Hećimović, bez ikakvih problema pobijedili Nikulu Birača, odnsono Ivicu Puškarića, a onda su u završnici isto napravili Anton Marković protiv Vlade Idžana te Božo Pavlaković protiv Damira Poljaka. Nenad Plivelić posebno je bio raspoložen pa je s 587 srušenih čunjeva bio i najbolji igrač utakmice.
Osim Plivelića, u ekipi KK Policajca odličnu igru pružili su još i Danko Gašparović te, nakon duže vremena i Božo Pavlaković, dok je Anton Marković odigrao svoju najlošiju utakmicu u zadnjih nekoliko sezona, s time da je opet uvjerljivo pobijedio, bez izgubljenog seta. Izgleda da se rukovodio time da nije trebalo. U subotu protiv KK Poštara svakako će trebati!

KK Željezničar-branitelj - KK Policajac - zapisnik

GOSPIĆANI PRIREDILI NEUGODNO IZNENAĐENJE, 04. 02. 2018.
Na krilima važne pobjede protiv KK Vatrogasca i preuzimanja od njih vodeće pozicije na prvenstvenoj ljestvici, u 9. kolu 3.HKLZ Ogulin-Lika kuglači KK Policajca oekivali su još jednu pobjedu i nastavak hoda prema tituli prvaka. U goste su došli kuglači KK Visočice koji su uvjerljivo zadnji, bez iti jedne nedine pobjede ili barem nerješenog rezultata. Točnije - bez boda.I onda Gospićani prirediše prvorazredno iznenađenje. U čudnoj utakmici, kakva se ne viđa često, KK Visočica je pobijedila 5:3 s manje osvojenih setova (11,5:12,5) uz jednak broj ukupno srušenih čunjeva 3256:3256. Točnije, gosti su ostvarili četiri pojedinačne pobjede, a domaći samo dvije, dok je "od drva" svakome pripao po bod.
Za KK Policajac u prvom bloku igrača započeli su Zlatko neralić protiv Nikice Došena i Božo Pavlaković protiv Slavka Kalanja. I dok je Božo pavlaković svojeg protivnika pobijedio bez ikakvih problema s 58 čunjeva prednosti, Zlatko Neralić je odigrao dva seta za zaborav pa ga je u preostala dva zamijenio Branko bajt. Međutim, slaba igra domaćih kuglača dala je poticaj Došenu koji je srušio čak 605 čunjeva i ostvario pobjedu sa čak 120 čunjeva prednosti.
Takav iznenađujući početak utakmice očito je imao utjecaja na Ivanku Rebrović i Mladena Hećimovića koji su zaigrali u drugom bloku igrača. Ivanka Rebrović je izgubila prva dva seta, onda dobila preostala dva ali ukupno je srušila 28 čunjeva manje pa je pojedinačna pobjeda pripala Fabijanu Bodloviću. Slično je bilo i u drugom dvoboju gdje je Mladen Hećimović izgubio prvi set, pa dobio drugi, onda opet izgubio treći te dobio četvrti. Međutim pobjeda je pripala Milanu Butkoviću iz KK Visočice jer je srušio sedam čunjeva više.
Na kraju dva bloka igrača bilo je 3:1 i 97 čunjeva prednosti. I onda je, kad su svi već bili pomireni s porazom, Anton Marković krenuo u spašavanje nemogućega. Igrao je cijeli meč maestralno, srušio 619 čunjva bez izgubljenog seta, ostvario pobjedu Tihomira Plavog s nevjerojatnih 155 čunjeva prednosti, dakle anulirao svu prednost gostiju u ukupno srušenim čunjevima. Ne treba niti podjećati da je ovim rezultatom ponovo bio najbolji igrač utakmice. Sve je "mirisalo" na remi, međutim, Mirko Birač je s druge strane od MIlana Majetiča izgubio s velikih 58 čunjeva razlike tako da su gostujući kuglači presudni bod za pobjedu dobili na ukupno srušene čunjeve.
Šok i nevjerica u redovima KK Policajca koji je ovim porazom znatno ugrozio svoje izglede za osvajanje naslova prvaka i plasman u viši rang natjecanja. Ekipi koja ima takve ambicije ne smiju se događati ovakvi kiksevi, bez obzira što su u ovoj utakmici nedostajala dva standardna igrača - ozlijeđeni Nenad Plivelić i Danko Gašparović koji je imao smrtni slučaj u obitelji.
Do kraja prvenstva je još samo pet utakmica i KK Policajac više ne ovisi sam o sebi već se, uz sve pobjede do kraja, mora nadati kiksu vodećih ekipa. Slijedeće kolo KK Policajac igra kao gost protiv KK Željezničara-branitelja.

KK Policajac - KK Visočica - zapisnik

KK POLICAJAC NA ČELU 3.HKLZ OGULIN-LIKA, 28. 01. 2018.
U nastavku prvenstva, odnosno u 8. kolu 3.HKLZ Ogulin-Lika kuglači KK Policajca su u direktnom sudaru s jesenskim prvakom KK Vatrogascem iz Otočca pobjedili i preuzeli lidersku poziciju. Utakmica se sporazumom obadva kluba odigrala dan ranije nego što je rasporedom predviđen, tj. u petak 26. siječnja 2018.g. na ogulinskoj Gradskoj kuglani "Klek" u Ogulinu, a KK Policajac je ostvario uvjerljivu pobjedu 7:1 (14,5:9,5) te 3277:3189 u ukupno srušenim čunjevima.
Pobjeda je bila uvjerljiva ali sam igra baš i nije. Naime, u ovoj važnoj pobjedi najbolja među igračima ekipe KK Policajca bila je Ivanka rebrović s 555 srušenih čunjeva, kojim rezultatom je s 3:1 u setovima pobjedila Dražena Netahlija. Bilo je to u drugom bloku igrača u kojem je još Mladen Hećimović s istim omjerom osvojenih setova lako pobijedio ne baš raspoloženog Želimira Ostojića iz gostujuće ekipe.
No, prije toga prvu pojedinačnu pobjedu i bod za KK Policajac, u prvom bloku igrača, osvojio je Zlatko Neralić, pobijedivši Davora Matasića, dok je Božo Pavlaković izgubio od najboljeg igrača na utakmici, gostujućeg Gorana Majetića, koji je srušio 569 čunjeva.
Svoj doprinos uvjerljivoj pobjedi dali su u zadnjem bloku igrača kuglači KK Policajca Anton Marković pobjedom protiv Ivice Jurkovića te Mirko Birač pobjedom protiv Davora Kostelca.
Ovom, sedmom prvenstvenom pobjedom u niszu, kuglači KK Policjca vodeći su na prvenstvenoj ljestvici, s jednakim brojem bodova kao i KK Vatrogasac ali s boljim omjerom osvojenih bodova. Slijedeće, 9. kolo KK Policajac ponovo igra kod kuće i to protiv KK Visočice iz Gospića, a s obzirom na činjenicu da Gospićani još nisu osvojili niti bod u tekućem prvenstvu, očekuje se još jedna pobjeda.

KK Policajac - KK Vatrogasac - zapisnik

BRANKU BAJTU NAGRADA ZA ŽIVOTNO DJELO U SPORTU, 21. 01. 2018.
Na svečanosti održanoj danas u Školskoj sportskoj dvorani u Ogulinu, u nazočnosti mnogih sportašica i sportaša te gostiju, uručene su nagrade najboljima u sportu Grada Ogulina u protekloj 2017.g. Među leauratima je i kuglač i kapetan ekipe KK Policjca Branko Bajt kojemu je dodjeljeno naviše priznanje - nagrada za životno djelo u sportu.
Našem kapetanu upućujemo najiskrenije čestitke, a tko su još dobitnici nagrada u sportu Grada Ogulina za 2017. godinu možete pogledati na stranicama Og-portala.


SRETAN BOŽIĆ I USPJEŠNA NOVA GODINA!, 23. 12. 2017.

DO POBJEDE LAKŠE OD OČEKIVANOG, 03. 12. 2017.
U zadnjoj utakmici jesenskog dijela prvenstva tj. u 7.kolu 3.HKLZ Ogulin-Lika kuglači KK Policajca došli su do svoje šeste uzastopne pobjede. Ovaj puta, lakše nego što su očekivali u KK Policajcu, s uvjerljivih 7:1 pobjedili su drugu ekipu KK Kleka. Omjer setova i omjer ukupno srušenih čunjeva također je bio u korist KK Policajca - 16,5;7,5, odnosno 3286;3151.
Pet pojedinačnih pobjeda za KK Policajac redom su ostvarili Nenad Plivelić i Danko Gašparović protiv Zlatana Mazora i Matije Cindrića u provm bloku igrača, zatim Zlatko Neralić i Božo Pavlaković u drugom bloku igrača protiv Tomislava Stipetića, odnosno Mile Štrka te u zadnjem bloku igrača Mladen Hećimović protiv Branka Stipetića. Jedini pojedinačni poraz u ekipi KK Policajca doživio je ponovo najbolji igrač u redovima svoje ekipe Anton Marković (559 srušenih čunjeva) i to protiv fenomenalnog Andrije Božičevića koji je sa 618 srušenih čunjeva bio daleko najbolji igrač utakmice.
Sa šest pobjeda i jednim porazom, odmah na početku pevenstva od KK Vatrogasca, KK Policajac natjecanje u jesenskom dijelu prvenstva završava na drugom mjestu, upravo iza KK Vatrogasca, koji je ostvario pobjede u svih sedam susreta.
Priliku za revanš i pobjedu protiv KK Vatrogasca, za skok na čelo prvenstvene ljestvice, kuglači KK Policajca imat će odmah u nastavku proljetnog dijela prvenstva tj. u 8. kolu koje se igra tek krajem siječnja 2018.g. Točnije, ova derbi utakmica na ogulinskoj Gradskoj kuglani "Klek" na rasporedu je u subotu 27. siječnja 2018.g. u 17,00 sati.

KK Policajac-KK Klek 2 - zapisnik

<< Novije 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Starije>>

 
InfoStudio.hr