Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

POBJEDA PROTIV KLEKA II TEK ZA DRGO MJESTO, 27. 03. 2017.
Kuglači KK Policajca pobjedom protiv KK Kleka II u zadnjem 18. kolu 3.HKLZ Ogulin-Lika definitivno su osvojili drugo mjesto, s jednakim brojem bodova kao prva KK Rakovica ali slabijim omjerom poena. Protiv KK Kleka II pojedinačne pobjede ostvarili su Mladen Hećimović i Božo Pavlaković u prvom bloku igrača te Mirko Birač u drugom i Branko Bajt u trećem bloku igrača. Zlatko Neralić i Anton Marković, iako su solidno odigrali ipak nisu uspjeli pobijediti. Posebno se to odnosi na Antona Markovića, koji je s 556 srušenih čunjeva opet bio najbolji igrač u svojoj ekipi, međutim, mladi Zlatan Mazor, najbolji igrač utakmice s 588 srušenih čunjeva ipak je bio bolji.
Bila je to 12. pobjeda kuglača KK Policajca ostvarena ovaj put rezultatom 6:2 (15:9) i 3244:3158 u ukupno srušenim čunjevima.
Iako je osvajanje drugog mjesta, s istim brojem bodova kao i prvak KK Rakovica, izuzetan uspjeh kuglača KK Policajca, ipak ostaje žal za četiri izgubljena boda protiv osrednje ekipe KK Vatrogasca.
Na kraju, treba čestitati prvacima KK Rakovici jer su odličnim igrama u drugom dijelu prvenstva pokazali da su zasluženo osvojili naslov prvaka i plasman u viši rang natjecanja.

ZAPISNIK KLEK II - POLICAJAC

JEDANAESTA POBJEDA KK POLICAJCA, 19. 03. 2017.
Uz četiri pojedinačne pobjede i značajnu prednost u ukupno srušenim čunjevima kuglači KK Policajca sinoć su zabilježili još jednu, jedanaestu po redu, prvenstvenu pobjedu. Bila je to utakmica pretposlijednjeg, 17. kola 3.HKLZ Ogulin-Lika, u kojoj je pobjeđen KK Željezničar-branitelj rezultatom 6:2 (16:8) 3262:3082. S ovom pobjedom KK Policajac je opet, privremeno zasjeo na vrh prvenstvene ljestvice, a hoće li se i zadržati ovisi o utakmici između KK Rakovice i KK Gospića koja se igra danas.
U utakmici protiv KK Željezničar-branitelja pojedinačne pobjede ostvarili su odlični Branko Bajt, koji je u prvom bloku igrača bio bolji od Nikole Birača, zatim u drugom bloku igrača Nenad Plivelić protiv Harisa Ligate i Zlatko Neralić protiv Željka Hermana. U trećem bloku igrača konačnu potvrdu pobjede osigurao je Anton Marković uvjerljivom pobjedom protiv Damira Poljaka, s time da je Marković s 570 srušenih čunjeva opet bio najbolji igrač utakmice.
Pojedinačne pobjede nisu uspjeli ostvariti Božo Pavlaković, kojega je u prvom bloku igrača pobijedio najbolji igrač i kapetan gostiju Dragan Vučić, te u zadnjem bloku igrača Ivanka Rebrović, koju je nadvisio Milan Ostović.
Do kraja prvenstva preostalo je još samop jedno kolo u kojem kuglači KK Policajca "gostuju" kod druge ekipe KK Kleka i to u nedjelju 26. 3. 2017.g. u 10,00 sati. Hoće li to biti i utakmica u kojoj će pobjeda značiti i naslov prvaka još se uvijek ne zna. U sportu je sve moguće, a nadati se i vjerovati u uspjeh treba uvijek.

ZAPISNIK POLICAJAC - ŽELJEZNIČAR-B.

TEŽAK PORAZ NA PLITVICAMA, 13. 03. 2017.
Najteži poraz ove sezone doživjeli su kuglači KK Policajca u 16. kolu 3.HKLZ Ogulin-Lika. Na kuglani Hotela "Jezero" na Plitvicama domaćin KK Rakovica pobijedila je maksimalnim rezultatom 8:0 (19:5) i 3346:3108 u ukupno srušenim čunjevima. Tom pobjedom KK Rakovica je svrgnula KK Policajac s prvog mjesta na prvenstvenoj tablici i preuzela vrh, s kojega ju u zadnja dva kola prvenstva može skinuti samo prvorazredno iznenađenje.
Što se tiče same utakmice, u prvom bloku igrača obadva kuglača KK Policajca - Mladen Hećimović i posebno Božo Pavlaković bili su odlični i do kraja se borili za pobjedu. Međutim, niti jedan od njih u tome nije uspio. Hećimović je, nakon početnog "uragana" u prvom setu, kasnije malo popustio pa je do kraja, iako je odigrao odlično, ipak izgubio od Dražena Draženovića. Pavlaković je pak, iako je srušio više čunjeva od Dane Gašparovića, na setove ipak izgubio dvoboj pa mu za utjehu ostaje jedino to što je s 570 srušenih čunjeva bio najbolji igrač u svojoj ekipi.
U drugom bloku igrača još je jedino Anton Marković imao realne šanse osvojiti pojedinačnu pobjedu, međutim, u zadnjem setu je dozvolio da ga Josip Hodak dostigne i prestigne. Odmah do njih, Ivanka Rebrović, a u nastavku, poslije drugog seta i Nenad Plivelić, nisu bili niti blizu pobjedi nad Nikolom Ninkovićem koji je zabilježio laganu pobjedu.
I, na kraju, u trećem bloku igrača, opet isto. Zlatko Neralić je sa samo jednim osvojenim setom izgubio od Slavka Kolara, a Mirko Birač nije uspio niti to protiv Milana Mlinarića. Glatki poraz 0:8 i pad na treće mjesto.
Do kraja prvenstva KK Policajac igra još dvije utakmice kod kuće i za očekivati je dvije pobjede. Međutim, za osvajanje naslova prvaka potreban je kiks KK Rakovice koja igra najprije kod kuće protiv drugoplasiranog KK Gospića, a zatim u zadnjem kolu u Ogulinu protiv KK Željezničar-branitelja. Mogu li se "policajci" nadati iznenađenju i posrtanju vodeće KK Rakovice?

ZAPISNIK RAKOVICA - POLICAJAC

POBJEDA ZA PRVO MJESTO, 05. 03. 2017.
U derbiju 15. kola 3.HKLZ Ogulin-Lika kuglači KK Policajca su na domaćoj kuglani uvjerljivo pobijedili dosadašnjeg lidera prvenstva KK Gospić i tom pobjedom preuzeli vrh prvenstvene ljestvice. KK Policajac je, uz najbolju igru do sada u prvenstvu, slavio pobjeu od 7:1 (17,5;6,5) te čak 243 čunja prednosti - 3380;3137.
Najbolji igrač, odnosno igračica na utakmici bila je fenomenalna "policajka" Ivanka Rebrović koja je u prvom bloku igrača, zajedno s Božom Pavlakovićem, trasirala put prema uvjerljivoj pobjedi. Ivanka Rebrović je srušila nevjerojatnih 594 čunja, 94 više od svojeg protivnika Željka Medunića, koji od početka dvoboja nije imao nikakve šanse za osvojiti set, a kamo li pobijediti. Božo Pavlaković je tek prvi set podijelio s Nikolom Došenom, a onda do kraja dvoboja bio dominantan te bez problema pobijedio.
U drugom bloku igrača dobrom igrom te srčanošću i željom za pobjedom ugodno su iznenadili "policajci" Mladen Hećimović i Zlatko Neralić, koji u zadnje vrijeme i nisu bili baš uvjerljivi. Zlatko Neralić je bez ikakvih problema uvjerljivo pobijedio Darka Borčića, dok je Mladen Hećimović tek u završnici dvoboja, fenomenalnim čišćenjem, dostigao i prestigao solidnog Petra Frkovića.
U zadnjem bloku igrača, već standardno Anton Marković je igrao na razini svojih dosadašnjih utakmica, a to znači odlično, te je, bez izgubljenog seta, uvjerljivo pobijedio Milana Zdunića. Jedinu pojedinačnu pobjedu za gostujuću ekipu ostvrio je njihov najbolji igrač Ivan Lulić koji je dvoboj praktički riješio već u prva dva seta protiv indisponiranog Mirka Birača, a Nenad Plivelić, koji je nakon 60. hica mijenjao Birača, samo je ublažio poraz uz jedan osvojeni set.
Ovom važnom pobjedom KK Policajac je preuzeo vrh prvenstvene ljestvice ispred KK Gospića, s istim brojem bodova ali koji ima utakmicu više. Do kraja prvenstva još su preostala tri kola u kojima KK Policajcu trebaju najmalnje dvije pobjede za osvajanje naslova prvaka. Uz igru kakvu su prikazali u ovom i proteklom kolu protiv KK Poštara, osvajanje naslova prvaka je realno za očekivati. Slijedeće kolo KK Policajac gostuje na Plitvicama kod KK Rakovice, a utakmica se igra u nedjelju 12.03.2017.g. s početkom u 17,00 sati na kuglani Hotela "Jezero".

ZAPISNIK POLICAJAC - GOSPIĆ

VRLO VAŽNA POBJEDA NAD POŠTARIMA, 26. 02. 2017.
Nakon što su prošlo kolo prosuli bodove protiv KK Vatrogasca iz Otočca, u 14. kolu 3.HKLZ Ogulin-Lika kuglači KK Policajca pokazali su sasvim drugo lice protiv KK Poštara. Pomalo iznenađujuće, budući da "poštari" u zadnjih nekoliko kola igraju odlično, pobijedili su ih uvjerljivo 6:2 (14:10) i 3366:3242 te time ostali i dalje kao jedan od najozbiljnijih kandidata za naslov prvaka. Vodeći KK Gospić je pobijedio kod kuće KK Euphoriu te i dalje bježi dva boda ali slijedeće kolo dolazi upravno na megdan KK Policajcu u Ogulin i u slučaju pobjede KK Policajca bodovno bi se izjednačili, s time da će onda do kraja biti svamo tri kola ali "policajci" imaju nešto lakši raspored.
No, vratimo se sinoćnjoj utakmici. KK Policajac je započeo utakmicu sa standardnom postavom prvog bloka igrača. Božo Pavlaković sa 600 srušenih čunjeva uvjerljivo je nadigrao Nikolu Neralića, dok je Ivanka Rebrović, sa čunjem manje, na setove pobijedila Stevu Šlata.
U druigom bloku igrača Branko Bajt je solidnom igrom u završnici dvoboja na karaju slavio protiv Milana Domitrovića, a Zlatko Neralić je, sa dva srušena čunja više, na setove izgubio od Krunoslava Lovrića.
Prije raspleta utakmice, odnosno prije trećeg bloka igrača KK Policajac je već imao veliku prednost u čunjevima i gotovo pola pobjede. A pobjedu KK Policajca potvrdio je Anton Marković uvjerljivom pobjedom, bez izgubljenog seta, protiv Gorana Lovrića. Odmah do njih Mirko Birač je, iako je pokazao dobru igru i solidan rezultat, ipak izgubio od najboljeg pojedinca u redovima KK Poštara Zvonka Salopeka.
Zaisata je za nepovjerovati da u samo tjedan dana kuglači KK Policajca odigraju dvije skroz različite utakmice. Protiv KK Vatrogasca katastrofalno, a protiv KK Poštara maestralno!
Najbolji igrač ove utakmice bio je Božo Pavlaković s ravno 600 srušenih čunjeva.

ZAPISNIK POLICAJAC POŠTAR

VATROGASCI OPET BOLJI, 19. 02. 2017.
Možda i ključnu utakmicu za moguće osvajanje naslova prvakam u sklopu 13.kola 3.HKLZ Ogulin-Lika, kuglači KK Policajca su tijesno izgubili protiv KK Vatrogasca iz Otočca. KK Vatrogasac u ovoj utakmicije igrao je kao domaćin i to na ogulisnkoj kglani te je pobijedio 5:3 (12,5:11,5) uz svega pet čunjeva prednosti - 3205:3200.
U ekipi KK Policajca jedino je Anton Marković bio raspoložen i s vrhunskom igrom i rezultatom (601 srušeni čunj) opet bio najbolji igrač, kako svoje ekipe, tako i cijele utakmice. Pored njega, preostale pojedinačne dvoboje dobili su Božo pavlaković u prvom i Mladen Hećimović u drugom bloku igrača. Branko Bajt, Nenad Plivelić i, u završnici utakmice, Ivanka Rebrović odigrali su ispod svojih mogućnosti što su iskoristili ipak gosti iz Otočca i na kraju uzeli bodove.
U prvom bloku igrača, dakle, poraz Branka Bajta protiv Ivice Jurkovića te pobjeda Bože Pavlakovića protiv Želimira Ostojića za 1:1 i 14 čunjeva prednosti za KK Vatrogasac.
U drugom bloku pobjeda Mladena Hećimovića protiv Dražena Netahlija i poraz Nenada Plivelića protiv Dražena Draženovića za 2:2 i, sada 21 čunj prednosti za KK Vatrogasac.
I, konačno, uvjerljiva pobjeda Antona Markovića protiv Davora Kostelca (plus 61 čunj za Markovića), no, na žalost i uvjerljiv poraz Ivanke Rebrović protiv Gorana Majetića (minus 45 čunjeva) za konačnih 3:3 u pojedinačnim pobjedama, odnosno bodovima ali i dva boda za Otočane zbog većeg broja ukupno srušenih čunjeva.
Da podsjetimo, KK Vatrogasac je pobijedio KK Policajac i u jesenskom dijelu prvenstva, kada su "policajci" bili domaćini te su, na žalost, time "policajcima" značajno poremetili planove da konačno preteknu KK Gospić (u ovom kolu izgubio od KK Poštara) i zasjednu na vrh prvenstvene tablice i do kraja, moda i zadrže tu poziciju.
Osim ova dva neplanirano izgubljena boda, zabrinjavajuća je i puno lošija igra i forma većine kuglača KK Policajca tako da će u nastavku prvenstva biti jako teško zadržati se u borbi za naslov prvaka. Međutim, još uvijek kuglači KK Policajca sami drže sve u svojim rukama i uz malo bolju igru niti to nije nedostižno.

ZAPISNIK VATROGASAC-POLICAJAC

NOVA PRVENSTVENA POBJEDA, 05. 02. 2017.
Nakon prinudne pauze koju su kuglači KK Policajca imali u 11. kolu, sinoć su u 12. kolu 3.HKLZ Ogulin-Lika, na domaćoj kuglani u Ogulinu svladali KK Visočicu iz Gospića. Konačni rezultat bio je 5:3 (13:11) uz sko sto čunjeva prednosti - 3253:3157.
Samo tri pojedinačne i uvjerljive pobjede kuglača KK Policajca bile su im dovoljne za, reklo bi se, rutinsku pobjedu protiv Gospićana. Počelo je i više nego uvjerljivom pobjedom Bože Pavlakovića, bez igubljenog seta i čak sa 125 čunjeva više, protiv Milana Butkovića. Uz to Pavlaković je s 592 srušena čunja na kraju bio i najbolji pojedinac na utakmici. Odmah do njih, u prvom bloku igrača Zlatko Neralić je tijesno, za samo 4 čunja, izgubio od Milana Majetića.
Drugu pojedinačnu pobjedu za KK Policajac osvojila je u drugom bloku igrača Ivanka Rebrović, pobjedivši Ivana Župana, a drugu pojedinačnu pobjedu za KK Visočicu, u tom bloku igrača, ostvario je Fabijan Bodlović protiv Branka Bajta.
Treću pojedinačnu pobjedu za ukupnu pobjedu KK Policajca, ponovo odličnom igrom i učinkom, ostvario je Anton Marković protiv Miroslava Zdunića, koji nije osvojio niti jedan set. U tom trećem bloku igrača za KK Policajac je nastupio još Nenad Plivelić ali je igrao ispod svojih mogućnosti te je na kraju izgubio od odličnog Nikice Došena.
Dakle, za ovu pobjedu bila su dovoljna tri raspoložena kuglača i tri pojedinačne pobjede, međutim, u nastavku prvenstva za KK Policajac očekuje nekoliko teških utakmica nakon kojih će biti puno jasnije koji su dometi ove ekipe KK Policajca. Prva od njih slijedi u petak 17.02.2017.g. u gostima protiv neugodnog KK Vatrogasca koji srećom svoje domaće utakmice igra u Ogulinu. Zatim slijedi okršaj protiv gradskog rivala KK Poštara te onda i protiv vodećeg KK Gospića. Ukoliko u te tri utakmice kuglači KK Policajca ulove puni plijen titula prvaka će biti na dohvat ruke.

ZAPISNIK POLICAJAC-VISOČICA

KK POLICAJAC SLOBODAN - PORAZ LIDERA, 30. 01. 2017.
U 11. kolu 3.HKLZ Ogulin-Lika kuglači KK Policajca prisilno su pauzirali zbog neparnog broja klubova u ligaškom natjecanju.Međutim, njihovu pozornost privukao je dvoboj lidera dosadašnjeg dijela prvenstva KK Gospića protiv KK Vatrogasca na ogulinskoj Gradskoj kuglani "Klek", gdje Otočani igraju svoje domaće utakmice. Rezultat te utakmice obradovao je kuglače KK Policajca jer je lider KK Gospić izgubio i tako se u broju prvenstvenih poraza izjednačio s trnutno drugoplasiranim KK Policajcem, koji ima utakmicu manje. Dakle, kako sada stoje stvari kuglači KK Policajca drže sudbinu u svojim rukama. Posebno je dobra okolnost za njih što im KK Gospić još dolazi na megdan na ogulinsku kuglanu u 15. kolu. Međutim, u naletu je KK Rakovica koja tradicionalno na ogulinskojh kuglani igra izvrsno, a KK Policajac joj ide u goste u 16. kolu. No, proljetni dio prvenstva samo je počeo i još se ima igrati puno utakmica pa je zaista prerano raditi bilo kakve kalkulacije. Na kuglačima KK Policajca je da svakoj slijedećoj utakmici pristupaju krajnje ozbiljno, a prva je odmah u subotu 4. veljače 2017.g. u 18,00 sati na domaćoj kuglani i to protiv KK Visočice koja je u ovom kolu odigrala dobro i uvjerljivo slavila protiv KK Poštara.

<< Novije 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Starije>>

 
InfoStudio.hr