Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

SLOBODNO KOLO ZA KK POLICAJAC, 31. 01. 2016.
Kao što je to bilo u 3. kolu jesenskog dijela prvenstva 3.HKLZ Ogulin-Lika, tako su i u 14. kolu nastavka prvenstva kuglači KK Policajca prisilno pauzirali zbog neparnog broja ligaških ekipa. Tu pauzu iskoristili su kuglači KK Gospića velikom pobjedom od čak 8:0 protiv vodeće KK Gacke iz Otočca te su se izjednačili u bodovima s KK Policajcem ali ga istisnuli s trećeg mjesta zbog boljeg omjera poena. U nastavak prvenstva KK Policajac dakle kreće s četvrtog mjesta i utakmicom manje od trećeplasiranog KK Gospića i petoplasiranog KK Vatrogasca iz Otočca koji ima i dva boda manje.
U 15. kolu KK Policajac "gostuje" kod gradskog rivala KK Poštara u subotu 06. veljače 2015. u 17,00 sati.

SVI REZULTATI 14.KOLO

NI VISOČICA NIJE PREVISOKA, 24. 01. 2016.
Na krilima pojedinačnih pobjeda, prije svega kapetana Branka Bajta (s 574 srušena čunja najboljeg igrača na utakmici), zatim Bože Pavlakovića te Mirka Birača i Antona Marković, ali i uz solidan doprinost u čunjevima (bez pojedinačne pobjede)Ivanke Rebrović i Mladena Hećimovića, kuglači KK Policajca su u 13. kolu 3.HKLZ Ogulin-Lika na oguliskoj kuglani nadvisili KK Visočicu rezultatom 6:2 (16:8) 3296:3126.
Za domaću ekipu utakmicu su zapoečli Božo pavlaković protiv Miroslava Zdunića te kapetan Branko Bajt protiv Dragana Delača. I sve što su gostujući kuglači u tim dvobojima uspjeli osvojiti je tek jedan jedini set kojega je za samo jedan čunj prednosti odmah na početku dvoboja osvojio Miroslav Zdunić. Sve drugo bilo je na strani dvojsca KK Policajca. Uvjerljivih 2:0 i 128 čunjeva prednosti odmah na početku.
Da se gosti iz Gospića nisu predali odmah su i pokazali u drugom bloku igrača gdje su obadva njihova igrača - Fabijan Bodlović i Vlado Alar uzvratili pojedinačnim pobjedama protiv Ivanke Rebrović, odnosno Mladena Hećimovića. I Ivanka Rebrović te Mladen Hećimović nisu mogli nadoknaditi zaostatak za svojim protivnicima kojega su zabilježili u početku dvoboja teko da su na kraju morali priznati poraze ali s malim zaostatkom u čunjevima tako da je prednost KK Policajca u čunjevima i dalje bila preko sto čunjeva iako je rezultat u tom trenutku bio izjednačen 2:2.
Međutim, sve dvojbe oko konačnog pobjednika razriješene su u trećem i zadnjem bloku igrača u kojem su Mirko Birač protiv Ivana Nikšića te Anton marković protiv Milana Zdunića pobijedili za konačnih 6:2. Posebno je bio uvjerljiv Anton Marković koji svojem pritvniku Milanu Zduniću nije prepustio niti jedan set.
KK Policajac se ovom pobjedom, drugom za redom u nastavku prvenstva, učvrstio na 3. mjestu prvenstvene ljestvice jedan bod iza drugoplasiranog KK Obrtnika i 3 iza vodeće KK Gacke iz Otočca.
U slijedećem 14. prvenstvenom kolu kuglači KK Policajca će puzirati jer su slobodni, a šansu za novu pobjedu imat će tek u subotu 06. veljače 2015., opet na ogulinskoj kuglani ali kao gosti kod KK Poštara.

ZAPISNIK S UTAKMICE

SVI REZULTATI 13.KOLO

S GOSTUJUĆOM POBJEDOM U NASTAVAK PRVENSTVA, 17. 01. 2016.
Utakmicama 12. kola, odigranim ovog vikenda, nastavljen je proljetni dio prvenstva 3.HKLZ Ogulin-Lika.Kuglači KK Policajca gostovali su u Gospiću kod ekipe KK Vatrogasca iz Otočca, s kojim su dijelili 3. i 4. mjesto na kraju jesenskog dijela prvenstva s 12 osvojenih bodova, te ostvarili značajnu pobjedu s kojom su se osamostalili na 3. mjestu. Rezultat utakmice bio je 6:2 (13:11) za KK Policajac, s time da je ukupan broj srušenih čunjeva bio 2976:2953 za KK Policajac.
Gledajući ukupni i pojedinačni broj srušenih čunjeva igrača KK Policajca nije to bila neka izvedba koja bi izazvala divlejnje jer znali su "policajci" na kuglani Hotela "Ante" odigrati i puno bolje, međutim, pamtit će se još jedna gostujuća pobjeda i osvojeni prvenstveni bodovi.
Pojedinačne pobjede za KK Policajac ostvarili su Božo Pavlaković u prvom, kapetan Branko Bajt u drugom te Anton marković i Mirko Birač u trećem i zadnjem bloku igrača. Mladen Hećimović u prvom i Nenad Plivelić u drugom bloku igrača tijesno su izgubili svoje dvoboje. Posebno se to odnosi na Mladena Hećimovića koji je protiv Davora Kostelca poveo 2:0 u setovima i imao prednost u čunjevima ali je u preostala dva seta sve prosuo. Na sličan način u tom prvom bloku igrača Božo Pavlaković je pobjedio Ivicu Jurkovića.
U drugom bloku igrača opet izjednačeno. Tijesna pobjeda Branka Bajta protiv Dražena Draženovića i tijesan poraz Nenada Plivelića od Gorana Majetića.
Odluka o pobjedniku pala je u zadnjem bloku igrača u kojem su obadvojica igrača KK Policajca ostvarili pobjede. Anton Marković je neočekivano lako pobjedio Dražena Netahlia, dok je Mirko Birač, kao najbolji igrač utakmice s 525 srušenih čunjeva, tijesno dobio Davora Matasića.
U 13. prvenstvenom kolu KK Policajac na domaćoj kuglaniu Ogulinu dočekuje KK Visočicu iz Gospića, koja je ove sezone u donjem dijelu tablice i sve osim pobjede domaćina bilo bi veliko iznenađenje. Međutim, za pobjedu ipak će trebati odigrati na razini nekoliko zadnjih domaćih utakmica i u tom slučaju dva nova boda neće izostati. Utakmica se igra u subotu 23. siječnja 2015.g. s početkom u 13,30 sati.

ZAPISNIK S UTAKMICE

SVI REZULTATI 12.KOLO

SRETNA NOVA GODINA!!!, 01. 01. 2016.


SRETAN BOŽIĆ!!!, 25. 12. 2015.

IPAK NIŠTA OD IZNENAĐENJA, 20. 12. 2015.
Iako su se potajno nadali iznenađenju u Gospiću, odnsono pobjedi u zadnjem kolu 3.HKLZ Ogulin-Lika protiv vodeće KK Gacke, kuglači KK Policajca ipak nisu u tome uspjeli. Izgublili su rezultatom 6:2 (12,5:11,5) 3124:3030, no uz malo sportske sreće mogli su osvojiti barem bod.
Naime, u prvom bloku igrača Boži Pavlakovciću je u zadnjem setu nedostajao samo jedan čunj za osvajanje seta i pobjedu protiv Nikole Kraljića. Ovako je izgubio na razliku u čunjevima. Istovremeno Ivanka Rebrović je jako lošim početkom izgubila prvi set, u drugom osovjila pola, a onda ju je mijenjao Mladen Hećimović koji je uspio osvojiti treći set ali je u zadnjem izgubio tako da je pobjeda pripala ne baš uvjerljivom Željku Bićaniću. Tako je utakmica počela vodstvom 2:0 za domaćina.
U drugom bloku igrača obadvojica "policajaca", kapetan Branko Bajt i Nenad Plivelić, ostvarili su pojedinačne pobjede protiv svojih protivnika Daria Draženovića i Ivice Atalića za izjednačenje na 2:2.
U trećem bloku igrača najbolji pojedinac u redovima KK Policajca Anton Marković, iako je srušio odličnih 537 čunjeva ipak je nesretno izgubio od Željka Odorčića. Iamo je Marković u zadnjem setu dobru priliku osvojiti tri seta i uz manjak čunjeva ostvariti pobjedu ali je tu priliku propustio.Poraz je doživio i Mirko Birač protiv Tomislava Atalića i to bez osvojenog seta.
Time su kuglači KK Policajca ovu polusezonu završili s 12 osovjenih bodova na 4. mjestu, jednako koliko ima i KK Gospić na 3. mjestu. Šest pobjeda, dva remija i tri poraza nisu loš rezultat ali ostaje žal za olako izgubljenim bodovima kod kuće, čime bi i pozicija na prvenstvenoj ljestvidi bila puno bolja. Sada slijedi prvenstvena stanka sve do sredine siječnja kada u 12. kolu KK Policajac gostuje ponovo u Gospiću kod KK Vatrogasca.

ZAPISNIK S UTAKMICE

SVI REZULTATI 11.KOLO

TREĆA POBJEDA ZA REDOM PROTIV OG KLUBOVA, 13. 12. 2015.
U predzadnjem prvenstvenom kolu je3senskog dijela 3.HKLZ Og-Lika kuglači KK Policajca, ovaj puta u ulozi domaćina, odigrali su još jednu utakmicu (treću u nizu) protiv ogulinskih klubova i - opet pobjedili. Ovaj puta pobjeda je ostvarena protiv vrlo dobre i neugodne druge ekipe KK Kleka, u kojoj nasupa nekoliko odličnih i nadarenih kuglača koji su već nastupali i za prvu ekipu. Konačni rezultat bio je 6:2 (13,5:10,5), a u ukupno srušenim čunjevima 3253:3234.
Odeluka o pobjedniku pala je u zadnjem bloku igrača u kojem je opet briljirao Anton Marković, srušivši opet najveći broj čunjeva od svih igrača obje ekipe, a nakon dužeg vremena nastup i pojedinačnu pobjedu zabiljhežio je i Ivan Salopek. Za ukupno 29 čunjeva (22 Marković i 7 Salopek) nadjačali su Klekove nade Andriju Božičevića i Karla Stipetića.
Međutim, do tada utakmica je bila potpuno izjednačena, a to znači da su u svakom bloku igrača po jednu pojedinačnu pobjedu zabilježili kuglači svake ekipe, dok je stanje u čunjevima bilo također izjednačeno.
Najprije su u prvom bloku igrača pojedinačne pobjede ostvarili Božo Pavlaković za KK Policajac protiv bivšeg "policajca" Matije Cindrića i to preokretom u zadnja dva seta, dok je Ivanka Rebrović, iako je dobro počela, na isti način tj. u zadnja dva seta, izgubila od Zlatana Mazora za samo četiri čunja.
U drugom bloku igrača kapetan KK Policajca Branko Bajt tijesno je pobjedio Josipa Stipetića, a Nenad Plivelić je izgubio od još jednog bivšeg "policajca" Mile Štrka.
Iako ukupan broj srušenih čunjeva na ovoj utakmici nije bio na razini prethodnih utakmica, što ukazuje na blagi pad forme, najvažnije je to što su osvojena još dva boda s kojima je KK Policajac učvrstio poziciju pri vrhu prvenstvene ljestvice. U zadnjem kolu KK Policajac gostuje u Gospiću u subotu 19.12. gdje igra protiv lidera prvenstva KK Gacke.

ZAPINIK S UTAKMICE

SVI REZULTATI 10.KOLO

NASTAVLJEN POBJEDNIČKI NIZ, 05. 12. 2015.
U 9. kolu 3.HKLZ Ogulin-Lika kuglači KK Policajca gostovali su kod svojih sugrađana iz KK Euphorie i zabilježili treću pobjedu u nizu rezultatom 6:2 (16,5:7,5), odnosno 3312:3146 u srušenim čunjevima. Osim pobjede i nova dva prvenstvena boda koja će KK Policjac učvrstiti u gornjem dijelu prvenstvene ljestvice posebno zadovoljstvo čini ponovljena dobra igra gotovo cijele ekipe.
Već standardno u prvom bloku igrača za KK Policajac nastupili su Ivanka Rebrović i Božo Pavlaković. Ivanka Rebrović nije bila baš na visini i sa samo jednim dobro odigranim setom izgubilaje na setove od Marijana Sopeka iako je srušila jedan čunj više od suparnika. Božo pavlaković standardno dobar i bez izgubljenog seta s lakoćom je pobijedio Denisa Cindrića koji je započeo i Miroslava Kurelca koji ga je mijenjao.
U drugom bloku igrača Odlična igra obadvojice kuglača KK Policajca. Nenad Plivelić protiv Dragana Ćuka bez izgubljenog seta, a Mirko Birač je svojem protivniku Željku Neraliću prepustio samo jedan set za vodstvo KK Policajca 3:1 i čak 174 čunja prednosti.
Konačno, u zadnjem bloku igrača Mladen Hećimović u završnici odlučujućeg četvrtog seta za malo gubi od Tomislava Kurelca, dok Anton Marković svojem protivniku Davoru Stipetiću prepušta samo prvi set. U nastavku dvoboja odlična predstava i uvjerljiva pobjeda s 574 srušena čunja, čime je osvojio i tiulu najboljeg igrača utakmice.
U slijedećem 10. i predposljednjem kolu jesenskog dijela prvenstva KK Policajac kao domaćin dočekuje mladu i poletnu ekipu KK Kleka II, a utakmica je na rasporedu u nedjelju 13.12.2015.g. u 13,30 sati.

ZAPISNIK S UTAKMICE

SVI REZULTATI 9.KOLO

<< Novije 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Starije>>

 
InfoStudio.hr